ИЗВЪНЗЕМНИ РАСИ ПОСЕЩАВАЩИ ЗЕМЯТА – ИЗВЪНЗЕМНИ | БГ Топ 100 класация на сайтове

36
618
Добави коментар
dobavi-sait
dobavi-sait

Земята се посещава от широко разнообразие от различни извънземни. Те варират от джуджета го гиганти, от богоподобни хора до ужасяващи чудовища. Вниманието на различните видове се привлича от различни части на земното кълбо, като Сивите са много повече американски феномен. Може би това рефлектира върху интересите на Сивите, или рефлектира върху културната индивидуалност на самите свидетели. Според твърденията на свидетелите, контактьорите и отвлечените един ден ще се появи физическо доказателство подкрепящо извънземно посещение, и истината може още веднъж да се окаже по странна и от измислица. На много места в статията ще срещнете думите: рептилианска (и съответните и производни), саурианска (и съответните и производни). Тези две думи означават: “от рода на влечугите” или “влечугоподобни”. Думата “Терра” да се разбира като “Земя”. А “SOL системата” да се разбира като “Слънчевата система”.

Видовете извънземни, според документи, очевидци и предположения на учени са:

Яносианци

Според твърденията са от планета, на която са живели или живеят хора. Изглежда, че те са пристигнали на тази планета преди хиляди години според уверените “контактьори”, и през цялото време са имали неясни спомени и легенди за техния древен дом, планетата Земя, където техните предци са живели дълго преди тяхната колонизация на планетата Janos. Говори се, че група бежанци са напуснали Janos преди години на един огромен космически кораб с конфигурация подобна на “поничка” след като един астероид или метеоритен дъжд е унищожил повърхността на планетата, причинявайки верижна реакция в техните атомни мрежи, изпускайки смъртоносна радиация в атмосферата и подземните тунели и градове, които те били построили под Janos. Очевидно те си спомнят звездния път до Земята, и последните съобщения показват, че те са били на висока орбита някъде близо до Земята и са търсили контакт със Земните правителства за размяна на технологии срещу място за живеене на (или под) земята.

Гизани

“Gizeh хората” са били споменавани от Плеядеанците (контактите на Били Мейер), както и от други. Това може да има някаква връзка със странните “хора” и технология, които според твърденията са срещани в дълбоките лабиринти под Египет, и които понякога според съобщенията са били срещани от изследователите, и за които се говори, че са били облечени като “древни египтяни”. Според Leading Edge Research дълбоко под Египет съществува огромна пещера, която е обитавана от хора, които имат близки връзки с Американското секретно правителство. Някои източници отбелязват, че “Gizah хората” може би са и “контролирано” общество с доминираща сила на рептилиански същества, въпреки че все още съществува голяма мистерия по отношение на това какво в края на краищата е “Gizeh империята”.

Марсианци

Обитатели на планетата Марс, едновременно хора и не-хора включващи и според твърденията обитателите на двете марсиански “луни”. Предполага се, че преди хиляди години повърхностите на Луната и Марс били много по-годни за живот, и че повърхностите на тези тела може би са били унищожени след преминаването през астероиден пояс или “астроидна буря” (състояща се от останки, които може би са били изхвърлени от планета, която очевидно е съществувала между Марс и Юпитер по онова време – която вероятно била разрушена от близка среща с друго планетарно тяло в традициите на теориите на Великовски). Вярвано е, че древните “руини”, вероятно стари на хиляди години, са видени и на двете планети.

Агхартиани

Група от азиатски или нордичеки тип хора, чийто източници твърдят, че преди хиляди години са открили обширна система от пещери под региона на пустинята Гоби и заобикалящите я области, и оттогава там са установили кралство, което взаимодейства с другите планетарни системи до сегашни времена. Според твърденията обширни пещерни системи под Тибет свързват системите Agharti от централна азия със “Змиският свят”, пещерна система на много нива под югозападните склонове на Хималаите, където живеят Nagas според Хинду легендата. Тук живее змийски култ от човешки и рептилиански сътрудници, за които се говори, че са имали контакт с нацисткото общество Туле по време на Втората Световна Война. Говори се, че преди много време един азиатски принц е повел няколко последователи – войнствени монаси – в пещерите и е влязъл в конфликт с този змийски култ. В последствие рептиллианците и сътрудничещите им сили били прогонени; въпреки това през последните години те си възвърнали малко земя.

Алфа Драконианци

Рептилиански същества, за които се говори че са установили колонии в Alpha Draconis. Като всички рептилианци, тези твърдят, че произхождат от Тера преди хиляди години, факт който те използват за да “узаконят” опита си да възвърнат Земята. Те се опитват да държат “прозореца” отворен чрез скриване на напредналата технология от масите, което ще доведе до евентуална Теранска (човешка) колонизация на другите планети и евентуално решение на пренаселеността, замърсяването, храната и други природни проблеми. Поради това, че Тераните (хората) имат вроден “боен” инстинкт алфа-драконианците не искат ние да придобием междузвездни способности и така да станем заплаха за техните империалистически дневни редове.

Анакими

Споменати в древноеврейската традиция, тази раса според твърденията в във връзка с клон на древните хора, които са се отделили от главния поток на човечеството поради техния огромен размер, който се е развил през вековете, вероятно като резултат на генетична аномалия. Говори се, че притежават средства за молекулярно кондензиране и експанзия, което позволява на някои от техния вид да се смесват сред хората на повърхността. Според твърденията те са били срещани в дълбоките и обширни пещерни системи под западната част на Северна америка, на север до Аляска, на юг до Мексико и на изток до Тексас. Вярва се, че те притежават възможности за междузведно пътуване.

Атланти

Тези раси се наричат с термина “Atlantean” или “Atlan” поради факта, че тези пещерни мрежи по източния бряг на Бразилия според твърденията са били част от античната империя Атлантида. Сегашните обитатели нямат директна генетична връзка с древното общество на атлантите, за което се говори че е контролирало тези пещерни системи преди няколко хилядолетия, но се споменават като Атланти само защото те са наследници, на онези които преоткриват и обитават древните инсталации на атлантите.

Борги

Кибернетични форми контролирани от човешки същества. Или хора, които са били имплантирани или хирургичеки променени до такава степен, че са станали кибернетични по природа, въпреки че все още запазват своята матрична-душа.

Сивите

Малки нео-сауриански хуманоиди, много плодовити и интелигентни. Сивите са базирани логически и оперират на основния животински инстинкт за оцеляване или хищническите инстинкти и в повечето случаи са емоционално безчувствени към хората, и като другите рептилиански същества те се изхранват с човешките и животински жизненоважни течности чрез натъркването на вещество от рода на течен протеин по телата си, което след това се абсорбира през лицето. Те са най-наблюдаваните “извънземни” същества по време на НЛО преживявания.

Хав-мусус

Популярни в индианската традиция Hav-Musuvs според твърденията са били Египетска или гръцко-подобна мореплавателска раса, която открила огромни пещери преди около 3 до 5 хиляди години във а и по-късно дълбоко под планините Panamint, Калифорния. Тук те установили техните огромни подземни градове. Когато вътрешното море в древността (сега Долината на Смъртта), което е било свързано с океана пресъхнало, те нямали възможност да продължат търговията си с другите части на света. В резултат на това, според индианската традиция Paihute, те започнали да строят и летят на “сребърни орли”, които станали много напреднали с течение на времето. По всичко изглежда, че след това те установили междупланетарни и по-късно междузвездни пътувания, открития и колонизация. Смята се, че тази огромна инсталация оперира като Главна Федерационна База на Земята, и притежава огромни кухини-камери с различни природни, атмосферни и дори гравитационни условия за подслоняване на разнообразните сановници посещаващи Федерацията.

Лирани

Предполага се, че човешките обитатели на Лира (за които се говори, че имат общ произход с Теранските хуманоиди) били прогонени от тази система преди няколко хиляди години, след това е вероятно, че някои от днешните обитатели на съзвездието Лира може би са от рептилиански наследници. По време на войните в Лира, които са споменати в няколко съобщения от “контактьори”, тълпи от емигриращи хора според твърденията напуснали системата и избягали към Плеядите и Хиядите (които са на 130 св. год. от Земята в съзвездието Телец) и Вега, която е също в Лира.

Нагас

Те играят значителна роля в легендите на Индия и Тибет, където се считат от някои за демонични обитатели на подземното царство. Разноцветни, гротескни, повечето от тях са жълто-зеленикави със люспесто лице. Според твърденията – потомци на клон на двуноги Sauroids, които са съществували преди хиляди години на земята и чрез мутация и естествен подбор са развили мозъчно-телесна координация, необходима за развитието на технология. Някои видове според твърденията все още са запазили видима опашка, въпреки че при повечето е атрофирала от техните предполагаеми изчезнали сауриански предци.

Плеяди

Плеядианците очевидно били първото “хуманоидно” общество развило хиперпространственото пътуване (според съобщенията американското правителство знае как да tap-in to hyperspace от експериментите “Филаделфия” през 40-те. Плеядианците твърдят, че тяхната технология надминава нашата международна технология с около 3000 години. Това може да обясни как хората в Лира били способни да пътуват на големи разстояния от тази част на галактиката и да колонизират Плеядите, на около 430 св. години от Тера. Плеядианците считат себе си за част от “Съвета на Андромеда” базиран в някои от планетарните системи в съзвездието Андромеда.