Гранитогрес

1
142
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

Ние, от Феникс Грес, можем да се похвалим с изключително достъпни за гранитогрес цени. Това не означава, че с качеството на нашите артикули е направен компромис. Като най-големият вносител и дистрибутор на керамични плочки на едро в България ние поставяме качеството на първо място.

Можете да се убедите сами в това, като разгледате сертификатите на производителите на предлаганите от нас продукти. Разгледайте нашето портфолио за гранитогрес и се свържете с нас, за да уговорим вашата поръчка или пък посетете някой от многобройните ни магазини в цялата страна. Обърнете внимание каква част от нашето портфолио ще откриете във всеки един магазин.

Ако сте избрали гранитогрес за вашия дом или офис, вие ще се възползвате от много висока мразоустойчивост на този материал. Това го прави изключително подходящ за помещения и площи, където температурните амплитуди са високи. Гранитогрес е перфектен материал за открити площи като веранди, прагове на къщи.

Друга негова ключова характеристика е високата износоустойчивост. Това го превръща в идеалната настилка за помещения с голям пътникопоток, както и за сгради, в които имате намерение да решите веднъж завинаги случая с подовата настилка. Тези две качества правят материала много лесен за поддръжка. Той може да бъде почистван и с по-агресивни препарати, без да се притеснявате, че това ще наруши неговите естетически качества.

Предлагаме голямо разнообразие от размери, шарки на оптимални за гранитогрес цени. Портфолиото ни включва гранитогрес, който по шарка имитира дърво, мрамор, както и такъв с класически фигурални композиции. Освен че предлагаме гранитогрес от производители от цяла Европа и на изключително изгодни за гранитогрес цени, ние разполагаме и със специална секция с промоционални предложения. В нея ще видите специални оферти не само за гранитогрес, а и за останалите подови настилки от нашето портфолио като смесители, плочки за баня, облицовъчни камъни, клинкер.