Срам ме беше да облека късо – болезнени и грозни врастнали косми! Спасението се оказа елементарно, добре че ми отвориха очите!

Срам ме беше да облека късо – болезнени и грозни врастнали косми! Спасението се оказа елементарно, добре че ми отвориха очите!

Врастналите косми  – проблем, с който се сблъскват почти всички представителки на нежния пол. Този дефект често се получава поради неправилно извършени процедури за отстраняване на космите.

За да се избегнат подкожните косъмчета, първо трябва да се почисти кожата със сапун и топла вода. След това задължително трябва да използвате почистващ скраб – помага за премахване на слоя мъртви клетки.

 Процедурата по бръснене не трябва да се извършва без специална пяна или гел. Не забравяйте, че винаги трябва да използвате остър бръснач!

Днес ние ще споделим с вас най-популярните начини да се отървете от подкожните косъмчета.

Надяваме се, че ще ви помогнем при този деликатен проблем.

Как да се отървем от подкожните косъмчета

Метод номер 1 Пригответе захарна паста за депилация и внимателно направете процедурата по отстраняване на космите на мястото, където има врастнали косми. След това поставете отгоре влажна, топла кърпа върху кожата и оставете да...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност