Вижте защо всяка жена трябва да пие рибено масло:Осигурява невероятна красота, помага при остеопороза, топи мазнините и …

1
201
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Днес, скъпи дами, ще разберете изумителни неща за обикновеното рибено масло .

Днес, рибеното масло е лесно за употреба – продава се в капсули и се гълта лесно с вода.

За жените то носи ползи не само за здравето, но и за красотата.

Действието на полиненаситените Омега-3 мастни киселини е безценно за женското тяло.

Ето защо рибеното масло осигурява невероятна красота на косата , предотвратява много болести и е в състояние дори да се премахнат излишните килограми.

Рибеното масло е полезно за женското тяло за отслабаване .

Трудно е да се повярва, че мазнините може да помогнат да се отървете от излишните килограми .

Въпреки това, рибеното масло е пряко потвърждение.

Японските учени твърдят, че веществото, влизащо в тялото от рибеното масло, осигурява активно изгаряне на калории. Доказано е, че употребата на рибено масло води до ускоряване на метаболитните процеси , включително метаболизма на мазнините.

Ако наднорменото тегло е над 15 кг, трябва да пиете рибено масло в количество от 1-2 грама, веднъж на два дни. Редовната употреба на рибено масло може да помогне да се за губят 1,5 кг на седмица.
Активните мастни киселини предотвратяват появата на редица заболявания, причинени от наднорменото тегло, включително сърдечно-съдови заболявания.

Може би вече сте чували за положителния ефект на рибеното масло върху растежа и структурата на косъма.

Рибеното масло предпазва от развитието на дифузна алопеция , косопад , прави косата гъста и обемна.
То и елиминира преждевременна появата на бели косми. Рибеното масло предпазва от възпаление на кожата на главата.

Рибеното масло е изключително полезно за всички типове кожа.

В юношеска възраст, използването на рибено масло помага за предотвратяване на появата на акне . Лекарството активно намалява стареенето на кожата, както и забавя появата на бръчки. Рибеното масло се използва не само вътрешно, но и външно: съдържанието на капсулите се използват за изготвяне на маски или просто се масажира с него почистеното лице. Благодарение на витамините А и D в него, кожата става еластична и се стига до изглаждане на дефекти, пъпките бързо преминават, а белезите просто изчезват.

Важно – рибеното масло не се препоръчва за бременни жени, само под строг медицински контрол може да се ползва. Най-добре е да се пие преди планирана бременност след консултация с лекар.
Рибеното масло може да намали риска от алергични реакции.

То помага при остеопороза .

Остеопорозата е добре познат враг на жените след четиридесет години. Съдържанието на витамин D в рибеното масло предпазва от възникването на този проблем. Следователно, използването на рибно масло, значително намалява риска от остеопороза, предотвратява фрактури и изкълчвания.
При избора на рибено масло, обърнете внимание на етикета. Експертите казват, че е по-добре да се даде предимство на норвежките производители.

Предупреждение.

Използването на рибено масло не се препоръчва при следните болести и: хронична чернодробна и бъбречна дисфункция, пептична язва в острата фаза, сдисфункция на стомашно-чревния тракт.