Права колонка за Четвъртък [26ти Декември]

1
267
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Правата колонка за Четвъртък ще бъде фокусирана изцяло върху Boxing Day във Висшата Лига. ден на декември включва три футболни прогнози:

Коефициент: 2.92 Сигурност: 70%

Тотнъм – Брайтън

Новия отбор на Жозе загуби последната си битка срещу Челси и сега отбора ще бъде още по мотивиран да вземе трите точки. Играейки като домакин Тотнъм се чувстват по-сигурни и показват по-добри резултати:

От друга страна гостите към днешна дата взимат 13-та позиция в класирането, като в последните си 3 мача са взели едва 2 точки. Отбора е в сравнително лоша форма, а също така представянето им като домакин не е особенно успешно:

Прогноза: Победа за Тотнъм

Коефициент: 1.50 Сигурност: 72%

Шефилд Юн – Уотфорд

Шефилд Юнайтед определено е една от изненадите на сезона. Отбора се вписва много добре във Висшата Лига като вмомента взема 5-та позиция в класирането след 3 поредни победи.

Отбора на Уотфорд направи страхотен първи мач срещу Манчестър Юнайтед с новия си мениджър Найджъл Пиърсън, който скоро се сдоби с нов договор до края на сезона. Въпреки победата с 0-2 отбора остава на дъното на таблицата. Другата приятна новина за отбора е връщането Трой Дийни в атаката на отбора.

Тук изпитваме трудности да определим крайния победител, но вероятността и двата отбора да отбележат гол според нас е голяма.

Прогноза: И двата отбора да отбележат гол

Коефициент: 1.95 Сигурност: 69%

*За прогнозите са използвани резултати от Flashscore *Коефициенти са взети в момента на писане на прогнозите и е възможно да се различават от реалните.