Наследничката на Ванга със страховита прогноза за 2020 година

1
225
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

 

Наследничката на Ванга – младата французойка Каеде Убер, разкри за какво трябва да се готви светът през 2020 година. Момичето стана известно през 2011 година.

 Също като петричката пророчица, Каеде има вродена генетична аномалия, заради която губи слуха и зрението си. Първото й сериозно предсказание е свързано с много трагичен момент за семейството – смъртта на баща й.

Французойката е известна с фразата „Путин ще си отиде сам”. Каеде Убер е готова със своята прогноза за новата 2020 година. Тя вижда неприятни за света събития, които могат да се случат в Алжир, Сирия и Турция. Според нея през следващата година могат да възникнат опасни сблъсъци на територии, обитавани от арменци.

Като цяло Каеде смята, че в света може да се появи нова опасна идеология, която да доведе до много жертви. По думите й, в бъдеще планетата е заплашена от пандемия, която ще погуби над половината от населението на Земята. Това, според Убер, ще се случи не по-рано от 2088 година.

 Следва да се отбележи, че много хора гледат скептично на дарбата на французойката. Голяма част от предсказанията й не са се сбъднали, но това най-вероятно се дължи на възрастта й. Превод: