Зимна почивка в Добринище – Къща за гости – Гърбеви

1
137
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Дoбре дошли в Добринище! Едно вълшебно кътче с величествена природа, лечебни минерални извори и мистична история. Ние  семейство Гърбеви създадохме тази къща с много труд и с много любов, за да дадем възможност на повече хора да се докоснат до това невероятно място за почивка. Мисията ни е да споделяме топлина, комфорт и незабравими емоции с всеки, който престъпи нашия праг. Държим на приятелското отношение, високото качество и коректността.

Обичате да карате ски и нямате търпение да дойде времето, когато ще се спускате по безкрайните снежни писти? Къща за гости Гърбеви в Добринище ви предлага отсега да си осигурите почивка в разгара на сезона!

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 112 лв. – 50% = 56 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка
Една закуска
Една вечеря
Еднодневна лифт карта за ски зона Добринище
WiFi интернет
Паркинг
Курортна такса

*​Опция за доплащане: ЗА СКИ ОБОРУДВАНЕ НА ЧОВЕК ЗА ЕДИН ДЕН: 10лв. (ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!)

Преференциални цени на лифт карта за деца:

До 4 годишна възраст – безплатно.
От 4 до 12 годишна възраст – заплащат 10 лв. за еднодневна лифт карта за ски зона Добринище.

Лифт картата се получава от рецепцията на хотел Добринище САМО срещу принтиран ваучер.

Къща за гости Гърбеви разполага със 10 стаи, от които 5 двойни и 5 стаи с три легла.

В механата се предлагат неповторими местни специалитети, приготвени изцяло от натурални продукти, български фолклор и възможности за срещи с интересни хора. Тя е вътрешна и работи само за нашите гости, разполага с 4 маси с общо 20 места, камина, телевизор и озвучение.  

Кухнята включва разнообразни ястия, включителио и всички местни специалитети.  Също така приготвяме специални ястия по желание на гостите ни след предварителна поръчка.

Предлага се също и голям набор от сладки изделия и торти. За пълното ви изживяване на тукашната обстановка може да се насладите и на специално подбраната ни колекция от местния фолклор.