Права колонка за Сряда @5.67 [1-ви Януари]

2
304
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Поредните прогнози в права колонка за сряда включват футболни срещи от Английската Висшата Лига и Лига 1.

Коефициент: 5.67 Сигурност: 65%

Линкълн – Питърбро [Лига 1]

Линкълн се изправя срещу Питърбро в 24-тия кръг в Лига 1 на първия ден от новата 2020-та година. В последния си мач домакините впечатлиха със зрелищна победа срещу 4-тия в класирането Ипсуич. Отбора изигра страхотен мач, с което и затвърди добрата си домакинска форма

Гостите Питърбро от друга страна са в лоша форма след допуснати две поредни загуби в лигата. Отбора допусна 7 гола и не успя да отбележи нито един гол, което поставя негативната серия от 3 мача без отбелязан гол. Нещата изглеждат още по незадоволителни, когато хвърлим поглед на представянето им като гости. Като гост Питърбро имат само 1 победа в последните си 10 мача.

Последната среща между тези два опонента завърши с краен резултат 4-2 за Линкълн. Въпреки всичките статистики, класирането също остава важно. Затова и  в този мач нашата прогноза е победа за домакин, като не допускаме вариант на изненада, но просто коефициента си заслужава.

Прогноза: Победа за Линкълн

Коефициент: 2.70 Сигурност: 62%

Саутхямптън – Тотнъм [Премиер Лига]

Във Висшата Лига предстои един доста интересен сблъсък между Саутхямптън и Тотнъм. Последният мач между тези два съперника завърши с 2-1 победа за Тотнъм. Домакините направиха успешна серия с 2 победи и 1 равен в последните 3 мача, което им донесе общо 5 точки и ги измъкна от зоната на изпадащите. Въпреки това съперниците им бяха от долната част на класирането.

Тотнъм определено имат колебливи представения този сезон и засега Жозе не подобрява ситуацията. Въпреки всичко гостите се представят добре срещу съперници от долната част на таблицата. Също така Тотнъм в момента са в битката за 4-тото място като към днешна дата взимат 6-тото място в класирането.

Прогнозата ни е победа за Тотнъм , защото не вярваме серията на Саутхамптън да продължи толкова дълго, а и гостите са отбор, който се връща бързо след разочароващ резултат като последния.

Прогноза: Победа за Тотнъм

Коефициент: 2.10 Сигурност: 68%

Следете нашата секция права колонка за днес и утре за последните футболни прогнози.

*За прогнозите са използвани резултати от Flashscore *Коефициенти са взети в момента на писане на прогнозите и е възможно да се различават от реалните.