5 причини да започнете работа като шофьор в АИТ Интернешънъл транспорт

1
177
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Обичате динамиката? Обичате предизвикателствата? Обичате да пътувате и да откривате нови страни и градове, да срещате нови и интересни хора? Имате стремеж да се развивате на едно атрактивно поприще и да постигате резултати и удовлетворение от свършеното? Искате да виждате плодовете на своя труд и положените от вас усилия и да получавате заслужено заплащане, коректно отношение и грижа? Ако отговорите ви на всички тези въпроси са да и ако шофирането е вашата страст, а виещият се път и безкраят неудържимо ви привличат, тогава АИТ е правилното място за вас.

По-долу ще ви дадем 5 основни причини, които биха ви провокирали да станете част от екипа на АИТ Интернешънъл транспорт.

 

            1. Работната среда и колективът

Започваме с екипа и атмосферата, в която ще работите. Ако трябва да използваме само една дума, определяща работната среда, това е „вдъхновяваща“. Защо? Защото ще станете част от екип от над 500 човека, в който работят едни от най-добрите професионалисти в бранша и където думи като доверие, отговорност, грижа и внимание не са нещо чуждо и непознато. „Екипът е най-ценният ни ресурс и сърцето на компанията, което й вдъхва живот“, споделя Ангел Траков, собственик на АИТ Интернешънъл Транспорт.

Повече от 20 години фирмата развива бизнес с международен транспорт, важна част от който са именно служителите. Затова не са случайни думите доверие, гъвкавост и отговорност. Именно доверието е това, което ще ви посрещне в АИТ Интернешънъл Транспорт и което ще ви съпътства през цялата ви кариера в компанията. „Доверието се гради бавно и се простира както в екипа, така и при взаимоотношенията с партньорите ни. Това е нещо, на което ние много държим. Това е нашето верую в екипната работа“, споделя собственикът на компанията.

Другата ключова дума, която характеризира АИТ Интернешънъл Транспорт, е отговорността. Отговорност към служители, клиенти и партньори. В стремежа си да осигури най-добри условия за работа и следвайки стратегията си да бъде отговорна към своите служители, компанията е изградила дори детски кът за развлечение на децата на работещите.

„В момента полагаме сериозни грижи за подобрявана удовлетвореността на шофьорите, като се стремим максимално точно да отговорим на техните нужди като работодател“, споделят от АИТ Интернешънъл Транспорт и допълват: „Ние ценим отворената комуникация, сплотения екип, стремежа към съвършенство и динамиката, а от нас служителите ни могат да очакват позитивна работна среда, динамична работна атмосфера и не по-малко важните модерен офис и оборудване.“

             

            2. Съвременниятавтопарк

 

 

Днес един от най-важните аргументи за започване на работа е модерният офис и добрите условия на труд. Затова друга важна причина да изберете АИТ Интернешънъл Транспорт за свой работодател е модерният автопарк, които ще ползвате. Компанията разполага с нови камиони, отговарящи на последните европейски стандарти в транспортния бизнес. През последните години тя подмени целия си автопарк от влекачи с нови машини, покриващи всички необходими сертификати и разполагащи със спецификации, отговарящи на стандартите EURO 6. Несъмнено комфортът при шофиране и удоволствието да караш модерна нова машина са важен стимул за всеки шофьор, който обича и се наслаждава на своята работа.

Ако пък ви се наложи да посещавате офиса на компанията, несъмнено ще бъдете впечатлени от екологичните и удобни офисни решения и обзавеждане.

 

             3. Заплащането

Всички знаем, че доброто заплащане на положения труд е един от основните фактори за високата мотивация. Затова е важно да отбележим, че в АИТ Интернешънъл Транспорт ще получите много добро за сектора заплащане. Месечната заплата за шофьорите във фирмата от порядъка на 2000 евро е една от най-високите сред транспортните компании у нас. Съществено предимство е сключването на трудов договор и покриването на осигуровките.

 

            4. Професионалното развитие и усъвършенстване

Ако сте любознателен, обичате да учите и да се усъвършенствате в работата си, компанията ще ви предложи прекрасни възможности за това. Любознателността и непрестанното желание за учене и развитие са неща, които са силно приветствани от мениджмънта.

В АИТ Интернешънъл Транспорт се правят сериозни, при това – непрестанни инвестиции в допълнителни обучения на служителите с цел разггръщане на пълния им потенциал. За целта е създаден Учебен център АИТ, който предлага курсове за водачи категории С и С+Е, както и такива за професионалната компетентност, ADR и Психолаборатория. На желаещите да получат квалификация в категория С+Е и да започнат впоследствие работа в АИТ Интернешънъл транспорт, се предоставя възможност за безплатно обучение и последваща работа във фирмата.

АИТ Учебен център предлага качествено теоретично и практическо обучение, пресонално обслужване в удобно за курсистите време и коректно отношение.

            

         5. Работа при уважаван и коректен работодател

И разбира се, за финал оставихме може би най-важната причина – удовлетворението от работата в една от водещите в транспортния сектор в България компании. АИТ Интернешънъл транспорт е сериозна компания, една от най-големите у нас, която стои стабилно на пазара на транспортните услуги и се развива в различни направления. С мисъл за бъдещето, фирмата подкрепя екологични и социално значими каузи, базирайки дейността си на екологични решения и включвайки се в социални кампании, като например инициативата „Капачки за бъдеще“. От години АИТ Интернешънъл транспорт подпомага мото спорта у нас, участвайки активно в различни спортни инициативи.

Ставайки част от екипа на АИТ Интернешънъл транспорт, ще получите шанса да се реализирате професионално в стабилна и утвърдена българска транспортна компания, работеща по европейски стандарти и с над 20-годишен опит на българския и международния пазар. И разбира се, да придобиете ценен професионален опит, който ще ви бъде изключително полезен по пътя на бъдещото ви израстване в професията. Кандидатствайте за международен шофьор бързо и лесно още сега.

–   

За АИТ Интернешънъл Транспорт:

АИТ Интернешънъл Транспорт е водеща компания в областта на международния транспорт и логистичните решения. С 25 години стабилни позиции и коректност на пазара, фирмата предоставя услуги с доказано високо качество и гъвкавост, съобразена с нуждите на клиента. В стремежа си да отговори максимално на пазарните тенденции, АИТ Интернешънъл Транспорт добави през годините собствен учебен център, модерен парк с офисни площи и шоурум, както и автосервизни услуги към своето широко портфолио.

За връзка с АИТ Интернешънъл Транспорт

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 28А

+359 32 636 636

[email protected]