Регистрация на ЕООД

1
125
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

Регистрацията на ЕООД е дълъг и труден процес, който обаче има огромно значение за вашето бъдещо начинание. Вече няма нужда да го правите сами. Рискът да положите основите на своя бизнес без професионална намеса невинаги е оправдан и по тази причина ние сме насреща да ви помогнем с това, от което имате нужда. Въпросите, на които трябва да си отговорите относно документи, процедура и прочие, са хиляди, а отговорите са разпръснати навсякъде из редица различни актове, затова ние сме тук – да улесним процеса по регистрация на вашето ЕООД.

Какво ви предлагаме, предоставяйки услугата по регистрация на ЕООД? Информираност по време на целия процес;Пестене на време;Вие имате приятели в наше лице;Професионализъм – бъдещият ви бизнес ще е в добри ръце при нашите специалисти;Познаване на динамичната законодателна уредба и всички новости;Дългогодишен опит в сферата;Искате всичко да стане бързо и в рамките на определени срокове – ние предлагаме светкавично обслужване. Какво се изисква от вас?

Заявете регистрация на ЕООД и ние ще ви изпратим веднага по e-mail информационен лист, който да попълните. В него посочвате минимално необходимите данни, за да започне процедурата по изготвяне на документите ви. След като същите бъдат готови, процесът по регистрация на ЕООД продължава с изпращане от наша страна на подробни указания какво трябва да бъде разпечатано и подписано от вас, както и какви действия трябва да предприемете допълнително /посещение при нотариус и банка по ваш избор за откриване на набирателна сметка/, преди да ни ги изпратите обратно по е-mail подписани и сканирани.

За успешен старт на вашето начинание, обърнете се към човек, който добре познава чувствителната материя по регистрация на ЕООД или на друг вид фирма. Екипът ни се старае непрестанно да се развива, като в основата на всяко наше действие е мисъл за клиента и полагането на успешни и здрави основи на всеки млад бизнес.