Рециклиране на дюзи цена

2
207
Добави коментар
fire19
fire19

Дизеловите дюзи представляват важни компоненти от устройството на всеки модерен автомобилен двигател. Дюзата е изделие с компактни размери, във вътрешността на което има специален електроклапан и едно или повече калибрирани отверстия. Дизеловият инжектор се изработва от устойчиви и надеждни материали. Дюзата се използва в дизеловите двигатели на повечето превозни средства, като основната й задача е да осигури дозирано количество гориво във всеки цилиндър на двигателя, което се впръсква за милисекунди в определен времеви момент.

Рециклирани дюзи

Често се случва дюзата да се повреди в най-неподходящия момент и да се наложи спешната й подмяна. За клиента обаче е много скъп вариант да смени дефектиралата дюза с чисто нова, като наред с това поръчването на оргинален детайл и пристигането му ще отнеме сериозен ресурс от време. В такива случай най-удачно е да се използва рециклирана дюза на най изгодна цена, която по никакъв начин не дава по-лоши показатели на производителност от чисто новия детайл.

Ремонтна база

В ремонтната база на София Дизел Център се извършва рециклиране на дюзи на изгодна цена. Оторизираният сервиз е специализиран в продажбата, ремонта и рециклирането на дюзи за дизелови двигатели, като за диагностициране и тестване на детайлите се използва специализиран стенд. В София Дизел Център се рециклират дюзи от марките Bosch, Delphi, Denso, Siemens VDO и Lucas.

Рециклираните дюзи се отличават със следните характеристики:

правилна дозировка на горивото;
ниско ниво на отделяне на токсични елементи в атмосферата;
мощността на силовия агрегат се увеличава с близо 10 %;
рециклираната дюза не е податлива на износване;
значително нараства динамиката на ускорението;
двигателят започва да работи по-меко и плавно.

София Дизел Център

В София Дизел Център се предлага рециклиране на дюзи на най-добра цена. Възстановените инжектори се отличават със заводско качество и перфектни работни характеристики. В сервиза се рециклират дюзи Ауди, БМВ, Нисан, Тойота, Ягуар, Сузуки, Мазда, Мерцедес-Бенц, Пежо, Форд, както и инжектори на други водещи производители.