STABILA – немската марка за измервателни нивелири и ролетки

1
112
Добави коментар
Eshopbg
Eshopbg

Професионалистите използват инструментите за измерване STABILA

Изключителни измервателни инструменти за професионалисти. STABILA е пазарен лидер в много страни и е международно призната фирма, специалист за измервателни нивелири, измервателни лазерни ролетки, сгъваеми метри и ролетки. Над 500 служители допринасят за глобалния успех на STABILA.  Разработването на нови продукти и производствени технологии, без да споменаваме продажбите и маркетинга, се развиват всяка година. Множество иновации и патенти, включително лазерни нивелири, нивелири, ролетки и сгъваеми метри, се основават на тясното сътрудничество с майсторите и водят до непрекъснато увеличаване на търсенето на продуктите.

Опитът на STABILA През 1889 г. членовете на семейството на Улрих създават компания, която днес е позната в цял свят благодарение на най-висококачествените измервателни инструменти STABILA. Всичко започва с патент за пружинен панта за сгъваем метър. Точно тогава се появи сгъваемия метър, какъвто го познаваме днес, и бе положен крайъгълният камък на 130-годишната история на успеха. Този патент е последван от много иновативни разработки, без които никой майстор не може да направи сега – нивомери, лазери, електронни измервателни инструменти, ролетки. Качеството STABILA

Защо качеството STABILA измервателните инструменти е толкова важно за работата на професионалните строители? Само майсторлъка не е достатъчен, ако няма надеждни инструменти за измерване. Идеалният измервателен инструмент е винаги точен дори в най-трудните условия на работа. СТАБИЛА разработва и произвежда такива продукти от 1889 година.

Измервателни инструменти за професионалисти

Архитекти, занаятчии, майстори – всеки, който се отнася сериозно към бизнеса – рано или късно избира черно-жълто-бели продукти. Именно за това – за надеждността на марката STABILA за 130 години – STABILAизразява благодарност към своите клиенти.

Нивелири STABILA

По-доброто качество се изплаща. Рано или късно. Всеки специалист знае, че не всичко върви гладко по време на строителството. Е, ако има инструмент, на който можете да разчитате и който няма да пропадне дори в трудни условия на работа. Само си представете: измервателният нивелир пада от скелето и след силен удар поддържа оригиналната точност. Това е качеството на STABILA! В нивелирите СТАБИЛА, либелите са много здраво фиксирани, благодарение на което те осигуряват абсолютна точност на измерване дори при тежки натоварвания – без допълнително регулиране по време на работа. Ето защо експерти от цял свят избират продуктите СТАБИЛА. Сред продуктите STABILA всеки ще намери подходящ нивелир, който да отговаря на неговите изисквания: лек или масивен, дълъг или къс, или предназначени за специфичен вид работа.

Електронни измервателни инструменти  STABILA

Предимства на електронните измервателни инструменти STABILA. Електронната измервателна технология помага да се работи по-бързо и по-ефективно. Можете бързо да прочетете измерените стойности и да получите точни данни. Няма нужда от сложни изчисления, например при определяне на наклони. Измерените стойности се показват на цифров дисплей. Заедно с оптичния дисплей, някои продукти имат функция за проследяване на целта (измерване) с акустичен сигнал, който осигурява подравняване до желаната стойност.

Ролетки STABILA

Измервателна ролетка STABILA: надеждна, практична, издръжлива. Ролетките STABILA имат компактен дизайн и в същото време ви позволяват да измервате разстояния до 100 м. Сред гамата ролетки винаги ще намерите подходящия тип ролетка за вашите задачи.

Измервателна ролетка ARCHITECT със стоманена лента – компактно тяло. Дълготрайна полиамидна капсула. Никелирана ръкохватка за лесно използване.

Измервателна ролетка BM 50 P със стоманена лента с полиамидно покритие – дълготрайно покритие за защита на лентата. Универсалната кука и ухото с шипове за сигурно захващане.

Измервателна ролетка BM 50 W със стоманена лента с бяла боя и лак – универсалната кука и ухото с шипове е за сигурно захващане.

Измервателна ролетка BM 50 G с фибростъкло. Олекотена, здрава измервателна ролетка от фибростъкло. Универсалната кука и ухото с шипове за сигурно захващане.

Джобна ролетка BM 40 – двустранна скала за оптимално отчитане. Амортизиращият корпус Softgrip от STABILA за максимална защита срещу удар. Ултраустойчиво покритие от полиестерна лента за защита на скалата. Спайк кука от СТАБИЛА за предотвратяване на изплъзване.

Джобна измервателна ролетка BM 30 W – прозорче за директно отчитане на вътрешните размери. Спайк кука от STABILA за предотвратяване на изплъзване. Дълготрайно покритие за защита на лентата.

BM 30 джобна ролетка – спайк кука от STABILA за предотвратяване на изплъзване. Дълготрайно покритие за защита на лентата.

Джобна ролетка BM 20 – Дълготрайно покритие за защита на ролетката.

Лазерни измервателни инструменти

Лазерни измервателни инструменти STABILA за различни приложения. Лазерните нивимери и далекомери са незаменими помощници при изпълнение на всякакви задачи в строителството поради високата точност на измерване и обхвата. Ротационните лазерни устройства с обхват до 500 m са подходящи за прецизно изравняване на дълги разстояния. Те могат да се използват за хоризонтално и вертикално нивелиране, както и за настройка на наклони. Точковите и линейните лазерни инструменти се използват на близки разстояния и са проектирани да работят директно върху видими лазерни линии и точки. Лазерният далекомер е най-добрият избор, ако трябва бързо, точно и лесно да измерите разстоянията.

Сгъваеми метри

Сгъваеми метри STABILA: стандарт за качество от 1889 година. В края на XIX век Антон Улрих (Антон Улрих) и брат му Франц (Франц) получиха патент за пружинен шарнир за сгъваеми метри и така положиха основите за успешното развитие на фирмата STABILA. До ден днешен сгъваемите метри на STABILA остават по много начини стандартните измервателни инструменти.