Почистване на бензинови дюзи

2
175
Добави коментар
fire19
fire19

За оптималната работа на двигателя чистите горивни дюзи или инжектори са от голямо значение.

Почистването на бензиновите дюзи гарантира спестяване разхода на гориво, повишена мощност и намаляване вредните емисии.

Признаци за замърсени бензинови дюзи на автомобил:

Понижена мощност
Придърпване при палене
Увеличен разход на гориво
По-малка мощност
Трудно палене на автомобила, прекъсвания при ускорение на автомобила и повече вредни емисии

За да се отстранят тези проблеми, ние предлагаме почистване на бензиновите дюзи с ултразвук.

За качествено извършване на услугата, можете да разчитате на нашия сервиз София Дизел Център. Нашите опитни специалисти ще почистят бензиновите дюзи със специална апаратура.

Как се извършва почистването

Почистването се извършва със цел стимулиране на различни режими на работа на самите инжектори, потопени в специален почистващ разтвор.

Ефектът след процедурата

Ефектът, който се постига след процедурата е видим, а крайния резултат след монтиране на горивната система е с отлично качество. Ще се радваме на улеснен студен старт, особено сутрин през зимните месеци, икономия на гориво, стабилни обороти на празен ход, повишена динамика, намаляване на вредните емисии в изгорелите газове.

Причини за проблем на бензиновия двигател

Когато при работа на вашия бензинов двигател забелязвате проблем, причините могат да бъдат разнообразни, основанието би могло да бъде замърсени бензинови дюзи.

Почистването на бензиновите дюзи е специфичен процес и е желателно да се извърши в сервиз, където разполагат с необходимата апаратура за качествено почистване на дюзите и перфектен резултат.

Почистване на бензинови дюзи

Извършва се като се поставят в ултразвукова вана, която е напълнена с почистващ разтвор. Разтворът с ултразвукова честота успява да почисти замърсяванията.

Ако бензиновите дюзи на вашата кола имат нужда от почистване с ултразвук, нашият сервиз София Дизел Център ще изпълни тази задача качествено, максимално бързо и професионално.

Не се колебайте да ни потърсите, ще усетите разликата в работата на двигателя, ще останете доволни от почистването с ултразвук.

Възможност за тестване на дюзи

Ние имаме възможност да тестваме дюзи във всички режими на празен ход, максимално натоварване и средно натоварване.

Какво се случва когато достигнем определен брой километри

Независимо от старанието ви за своевременна поддръжка на вашия автомобил, при достигане на определен брой километри настъпват проблеми в горивната система.

Най-леката стъпка преди цялостни ремонти е почистване на бензиновите дюзи, които осигуряват точното количество гориво преди всеки такт на възпламеняване.

Наложителен ремонт на бензинови дюзи – губене мощност при пълни обороти

За профилактика на бензиновите дюзи се използват добавки, които отстраняват нагара и отлаганията по дюзите, спират проблемите и прекъсванията при запалването.

Почиства и защитава инжекторите и възстановява оригиналната струя.

Осигуряват мощно почистване на горивната система с едно пълнене на резервоара с гориво. Добавките се използват с профилактична цел, но когато вече имаме сериозен проблем със запалването, трябва да се почистят и ремонтират бензиновите дюзи в специализиран сервиз.

Върху какво трябва да се обърне внимание

Трябва да се обръща внимание при закупуването на добавки за горивната система, комплексните добавки вършат чудесна работа, като предпазват от износване и блокиране на дюзите.

Освен това, намаляват разхода на гориво, шума на двигателя и вредните емисии, не вреди на катализаторите и филтрите за твърди частици.

Нашите услуги

Нашият дизел център предлага всякакви услуги, свързани с горивната система, като почистване и проверка на стенд за всички видове бензинови дюзи и ремонт на бензинови дюзи на атрактивни цени.

Споделете!