Шипове против гълъби и птици

1
349
Добави коментар
tankoooo
tankoooo

Какво представляват шиповете против птици? Защитните шипове  срещу птици BM2012 не позволяват на птиците да кацат и да гнездят по външните части на сградите и съоръженията. Те не нараняват птиците, а не позволяват на птиците да кацнат на местата с монтирани предпазни шипове против птици. Предназначение Шиповете против птици не позволяват на птиците като гълъби, чайки, гларуси, врани, косове и други да кацат и да гнездят по външните части на сградите и съоръженията. Основа Основите на шиповете против птици BM2012 представляват елементи от UV-стабилизиран поликарбонат, който издържа на всякакви атмосферни влияния. Пластмасови шипове против птици са с напълно прозрачна основа, почти незабележима при монтаж. Основата позволява точност при монтаж до 5 см. Шипове Металните шипове срещу птици са произведени от хром-никелова термично обработена тел със затъпени върхове. Могат да се поставят от 20 до 100 шипа на линеен метър, разположени на един, два, три, четири или пет реда. Размери Дължината на елементите е 50 см или 2 броя в линеен метър. Шипове против кацане на птици BM2012, според броя на редовете и шиповете, защитават площи от 10 до 30 см.

Подходящи са за монтаж и защита както на тесни повърхности като огради, климатици, рекламни билбордове, подпрозоречни первази и др. така и на големи повърхности като стрехи, навеси, перголи, широки первази и др.

Металните шипове могат да бъдат прахово боядисани в цветове по RAL при поръчка на 100 или повече линейни метра от шиповете против птици BM2012.