Какви са тайните на успешните жени в бизнеса?

2
174
Добави коментар
eventA
eventA

Тази година дамите са вдъхновението на единственото по рода си мастърмайнд събитие в страната – Samodiva Mastermind Summit

Второто издание на Samodiva Mastermind Summit ще представи как силата на женския характер може да се превърне във вдъхновение за откриване на нови перспективи в професионалния и личния  живот. Събитието, чието мото е Business is female, е посветено на жените в бизнеса и предприемачеството, и ще представи как чрез мастърмайнд процеса е възможно много по-ефективно да бъдат постигнати целите във всяка сфера на живота. Еднодневният форум ще се проведе на 25 април в Rainbow Plaza в София и обещава да се превърне в истинско преоткриващо вътрешния свят приключение.

Организатори са Samodiva Masterminds: основана от българи с богат професионален и житейски опит в чужбина и желание да допринесат за развитието на България: Андрей Илиев, Георги и Мариан Темелкови (които също са създатели на Leader Academy), Стоян Янков и Ели Желева.

Най-вдъхновяващата и емоционална част от Samodiva Mastermind Summit са мастърмайнд сесиите, по време на които всеки ще може да разкрие себе си, като сподели свое лично предизвикателство по зададена тема. Целта е в малка група колективно да бъдат дадени безпристрастни съвети, за да може всеки, който е седнал на т.нар. „горещ стол“, да смени фокуса си към проблемната за него ситуация и да я реши по най-добрия за себе си начин. Мастърмайнд групите са полезни както за личностното развитие, така и в бизнес сферата. Важен момент в тях е обратната връзка от участниците в сесиите, разбирането и подкрепата, която получават и изграденият план за действие в посока разрешаване на предизвикателството или градивни действия в желаната посока.

В събитието ще се включат между 8 и 10 международни лектори, които чрез своя опит и знания ще се фокусират върху различни теми в своите мотивиращи презентации. Темите? Ние попитахме, вие ни отговорихте! Топ 5 темите, които бяха изтъкнати, ще бъдат застъпени:

“Постигане на умствена и психическа устойчивост. Преодоляване на безпокойството и стреса”; “Постигане на финансова независимост – (управление на лични финанси и инвестиране)”; “Storytelling и изграждане на личен бранд”; “Създаване на здравословен и балансиран начин на живот в забързаното ежедневие (хранителен режим, йога, фитнес, спорт)”; “Планиране, целеполагане и управление на времето”.

Лекторите, които вече потвърдиха участие:

Рада Пател (Уелс) – експерт по здравословно хранене, Йоги, основател на TOGA (тонизираща йога); Стоян Янков (България/Дания) – съосновател на Samodiva Masterminds, консултант в областта на продуктивността и корпоративната култура, международен лектор с над 100 участия в повече от 20 страни; Саманта Ярууд (Канада) – бивш шеф Стратегия и иновации в Старбъгс Торонто, консултант по лидерски умения; международен лектор и MC; Котрина Курт (Литва) – съосновател @Linkedist, експерт по LinkedIn реклама и личностен брандинг; Патрик Уолш (Северна Ирландия) – автор на “Forgive Me Sister” – книга за важността на женската енергия, консултант, международен лектор, обиколил над 130 страни backpacker; Ели Желева (България/Англия) – трейнър по дигитален маркетинг, международен лектор, автор на “Marketing Matters In Life And In Business: 7 Proven Steps To Success”, ментор на младежи.

Събитието е насочено към дамите, които търсят нови начини да бъдат по-успешни и балансирани в многообразието от социални роли, които ежедневно сменят, но е и отворено към всички, които искат да почерпят от енергията и знанията на лекторите на събитието.

За повече информация как да бъдете част от преживяването Samodiva Mastermind Summit, вижте на http://www.samodivamasterminds.com/summit/.