Хакер открадна шокиращи снимки от сървъра на тайната – ИЗВЪНЗЕМНИ | БГ Топ 100 класация на сайтове

41
296
Добави коментар
dobavi-sait
dobavi-sait

Извънземните са сред нас и правителствата знаят за това! Малко известен факт е, че през далечната 1954 година се осъществява една историческа среща.

На 20 февруари, президентът на САЩ Айзенхауер е бил на почивка със семейството си в Палм Спрингс, когато спешно е отведен във въздушната база Едуардс. Официално той просто липсва за няколко часа, през които е провел среща, която е преначертала бъдещето на човечеството.

Американското правителство е знаело за съществуването на извънземни от самото начало на 20-ти век, но тогава за пръв път се установяват т.нар. „дипломатически връзки“ с расата на сивите.

Срещата между американския президент и извънземните пратеници минава добре, и след няколко месеца се подписва т.нар. „Договор от Гренада“.

Договорът позволява на технологично напредналата раса да отвлича хора и да експериментира върху тях в замяна на предоставянето на извънземни технологии. Условието е, че тези хора трябва да бъдат връщани в отлично здраве, без да помнят нищо от случилото се.

Това, което Айзенхауер и неговите съветници не са осъзнали е, че Сивите са лъжци! Те са изключително зли и агресивно настроени към хората. Този договор буквално им отваря вратата да безчинстват на планетата ни.

През следващите десетилетия следва същинско цунами от отвличания. Почти всички, които са станали жертва на Сивите си спомнят кошмарните преживявания. Много от отвлечените не се връщат. Голяма част от тези, които оцеляват са с разбит завинаги живот от драматичната случка.

Кошмарната истина е, че Сивите са активни на планетата ни повече от всякога. Днес те имат пръст в глобалната политика и бизнес. Някои от тях свободно се отдават на садистичните си страсти спрямо хората. Тайна организация в правителството на САЩ, наречена Мъжете в черно, от десетилетия се опитва да контролира извънземните на планетата ни и същевременно да запушва устите на тези, които могат да разкрият зловещите тайни. Да, хитовата комедия с Уил Смит от близкото минало е базирана точно на тази тайна организация, обаче истината е, че тези хора съвсем не са толкова забавни.

Те са тренирани убийци, които са извършили редица покушения върху уфолози и бивши правителствени служители, които са се разприказвали.

Преди време, мистериозен хакер успява да пробие кибер защитата на тази организация и да открадне изумителни снимки на Сиви. Някои от тези снимки са направени в секретни бази, други са били иззети от хора, които случайно са запечатали зловещите същества, но те не е трябвало да видят бял свят!