Фирмено парти – 5 идеи, с които ще го разнообразите

2
272
Добави коментар
sexy-desi88
sexy-desi88

Фирмено парти. Събитие, което всяка компания организира поне веднъж годишно за своите служители. Без значение дали става въпрос за Коледно парти, парти за годишнина на компанията или друг повод, фирменото парти е времето, в което служителите могат да се сближат и да създадат по-добри отношения помежду си.

За съжаление, често фирмените партита са скучни и не могат да изпълнят целта си: истинско забавление за служителите. Ето 3 причини това да се случва:

Повечето пъти служителите присъстват на партито като работещи хора. Това означава да говорят за работни неща – което може да бъде скучно;
Очаква се, че служителите се познават и могат да се забавляват заедно само защото стоят в един и същ офис;
И накрая, чувството за задължение – когато партито се организира по задължение: защото така трябва!

За щастие, всички тези неща могат да бъдат избегнати. Ако организирате фирмено парти за своите служители, можете лесно да им помогнете да се забавляват заедно и да се опознаят повече, използвайки няколко лесни трика:

Създайте забавление на макс със специално фото огледало

Когато организирате фирмено парти, бъдете сигурни, че на него ще има много снимки. Но какво по-скучно от това всеки да позира стандартно, с лека усмивка? Разнообразете снимките на партито и донесете допълнително забавление за служителите с иновативното фото огледало.

С негова помощ ще предизвикате служителите да бъдат по-креативни и да създадат истински забавни снимки, които след това можете да окачите в офиса или да споделяте в социалните мрежи.

Какво отличава фото огледалото от стандартната фото будка:

Атрактивна и впечатляваща визия
Възможност за персонализиране
Огромен toutch screen дисплей

А Как работи?

Поставете огледалото на специално място, където всеки може да отиде да се снима. С него получавате комплект селфи аксесоари, с който да разнообразите снимката;
Когато някой иска да се снима, избира дали иска статична снимка или GIF, заема желаната поза и ЩРАК!
След заснемане има 2 опции: снимката да бъде получена по e-mail или да бъде разпечатана на хартия.

Подарете на служитиелите си истинско забавление на фирменото парти и страхотни снимки, които да им останат скъп спомен за дълго време. Изпратете своето запитване за селфи-огледало още сега!

Накарайте всеки да донесе нещо от себе си

Ако правите парти в офиса, организирайте всеки служител да сготви по нещо. Така всеки ще блесне с кулинарните си умения, а останалите колеги ще имат възможността да го опознаят по-добре. С напитки, предоставени от компанията, празнична музика и специални награди за готвачите, това има шанс да се превърне в страхотно парти-дегустация.

Направете фирмено парти-дегустация

Пуснете анкета сред служителите какъв алкохол най-често консумират. Ако има фаворит, потърсете експерт, който да поканите, за да организира дегустация на този вид алкохол и да разкаже малко повече за него. След това партито ще продължи както обикновено, но този път служителите ще са обогатили знанията си и ще са дегустирали страхотни напитки.

Направете фирмено парти с конкретна тема

Великият Гетсби е сред най-често срещаните парти теми. Но има толкова много други, сред които можете да избирате. Обявете темата сред служителите поне месец по-рано, за да могат да се подготвят с тоалети и идеи. Измислете забавни игри, свързани с темата и дори може да изберете водещ, който да се грижи всичко да върви по план. Това ще създаде страхотна атмосфера, ще видите служителите в различна светлина, а те ще могат да се опознаят още по-добре един-друг.

Позволете на служителите си да блеснат с талант

Дайте шанс на служителите си да заблестят, като превърнете офис партито в шоу за таланти. Ще се изненадате от тайния талант, който служителите ви държат скрит. (Може офисът да е пълен с изобилие от музиканти.) Нека тримата най-висшестоящи са жури, а всеки, който иска да разкрие таланта си пред останалите, да кандидатсва за шоуто. Останалите служители ще бъдат публика. Обявете интересни награди за победителите и подарете на служителите си страхотно шоу-парти.