Сватба 2020: 5 тенденции, с които да се запознаеш, ако искаш приказна сватба!

2
144
Добави коментар
sexy-desi88
sexy-desi88

Сватбата. Един от най-важните дни за всяка една двойка, решила да създаде семейство. Денят, в който казваш ДА, на своя любим и си обещавате да бъдете заедно в добро и зло…

Искаш този ден да е перфектен, нали?

Искаш на него да присъстват всички близки и роднини?

Искаш да споделиш щастието си с тях?

 За целта имаш нужда от правилното планиране!

Ако си казала ДА, на предложението на своя любим и планирате да минете под венчилото през 2020 година, прочети кои са най-големите тенденции при сватбите. По-романтична от всякога, еко и с внимание към детайлите, ето кои са нещата, които определят сватбата на 2020-та година.

1. Едно по-различно селфи

Селфитата, също както цветята, са неизменна част от всяка сватба. Искаш ли да имаш възможността да се снимаш с всичките си близки и роднини през цялата сватба, без да се налага да търсиш фотограф? Направи го с помощта на фото огледалото. То е чудесен начин да създадеш с лекота и най-вече забавни красиви снимки от сватбения си ден – огромен touch screen, впечатляваща визия, забавни анимации развеселяват снимащите се. А като бонус всичките ти готи ще получат веднага своята снимка – разпечатана, за спомен от прекрасния ден.

Как работи фото огледалото?

След като наемеш фото огледалото за своето събитие, то ще бъде поставено на специално място, лесно достъпно за всички гости. За да се снимате, трябва да следвате няколко прости стъпки:

Заемете позата, която искате. Може да изберете между стандартна снимки или GIF;Използвайте забавните шапчици, емотикони и надписи, които ще предоставим заедно с огледалото;Принтирайте снимката или я получете на мейла, готова за споделяне!

Подари на себе си и гостите си страхотно преживяване на твоя сватбен ден. Поръчай още сега фото огледалото и се радвай на страхотни, сватбени селфита!

2. Големи цветя

Сватба е, а цветята са неизменна част от всяка такава. Ще ги откриеш в украсата, масите на гостите и най-вече: в букета на Булката. И тук е момента да заложиш на големината. Избери голямо цвете за акцент и нека останалите са допълнение към него. Не се притеснявай да експериментираш с цветовете. Нека букетът предизвиква вниманието и възхищението на околните. И още нещо: колкото по-ароматен е, толкова по-добре. Вложи творчество. Помисли за различни начини, по които цветята могат да добавят цвят и в други части на сватбата: от цветя, замразени в кубчета лед, до флорални тъкани за коса за булчинското парти. Можеш да експериментираш с всичко.

3. По-романтична от всякога с правилната светлина

Красивото осветление може да накара мясото, което си избрала за своята сватба да блести на лунната светлина. Затова не е изненада, че една от най-добрите сватбени тенденции за 2020-та годината е свързана с осветлението на сватбата. Без значение дали става въпрос за сватба на закрито или открито, светлините могат да зададат тона и настроението за вашата вечер.

4. Спокойна и неформална

Организирането на сватба може да се превърне в голям проблем, особено ако си от онези булки, които искат всичко да е перфектно. За щастие, следващата година можеш да си отдъхнеш, защото основната идея на сватбата на 2020-та година е да бъде спокойна и лежерна. Без строги облекла, без точност до последната секунда за церемониите. Просто ден, в който празнувате любовта си, в компанията на близките си хора.

5. Еко сватба през 2020 г.

В тези екосъзнателни времена, в които живеем, сега повече от всякога двойките търсят начини да бъдат отговорни към природата. Това означава да намалите ненужните отпадъци и да се опитвате да бъдете максимално екологични. Една от новите тенденции за сватба е двойките да карат или да поемат ангажимент за сватба без отпадъци. Заложи на еко сламки вместо пластмасови, покани гостите да вземат цветя от декорацията, за да не ги изхвърлят и да украсят с тях домовете си.