Как можем да Променим Съдбата?Какво да правим, когато не ни върви?

2
205
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Пред всеки от нас има светло бъдеще и за да достигнем до него това зависи не само от мен,от вас ,а и непосредствено от всеки човек.Защо в съвременния свят хората се надяват на психотерапевта,президента,на Бога ,защо не вярват в собствените си способности?

Първите инструкции ,които са ни дали още от времето на Вавилон са не си издигай кумири !Когато нямаме кумири ние сме неведоми.Когато ти си неведом ,когато не се водиш по никой не следваш никой,тогава в теб работи интуицията.Тогава ти правиш своя избор,а не този избор,който активно ти се налага от всички страни !За съжаление ние не изпълняваме тези инструкции.Ние делегираме своите пълномощия на някой друг и в резултат чакаме светлото бъдеще.Как променяме съдбата ? Ние променяме съдбата извършвайки грешка или не извършвайки грешки.Когато извършваме грешки това говори ,че нашата интуиция е слаба.Ако ние се преместим в това пространство,където нашата интуиция се увеличава над средното ниво при нас има по-малко грешки,следователно нашата съдба се подобрява.

Какво да правим когато не ни върви?

Когато не ни върви ние всъщност се отдаваме на стереотипно поведение.Когато вършим едно и също,ден след ден,месец след месец,година след година,ние набиваме все едно някакво лепило ,въртим едно и също колело като хамстер в клетка и вселената /матрицата/ ни улавя именно чрез тези стереотипи.Началото на тази пътека  поставя котва и ние вървим към нея. Ако вие чувствате ,че нещо  не върви така,както би трябвало има 2 варианта. Или трябва да се спрете и да изчакате този момент да отмине.Или трябва да направите нещо удивително за хората ,но даже и за себе си !Трябва да изскочите от този коловоз,да тръгнете по неразораната целина ,през бурените,а не по изтъркания път.Тоест малко трябва да загубите следите,да излъжете мирозданието в някакъв момент и при вас ще се появи многовариантност на събитията.

Автор: Александър Литвин

Превод от руски: Е.Иванова

Защо отмениха нашето бъдеще?

Мотивиращата история на Юлия ,която отслабна с 30 кг

Най-странните вежди в мрежата

Забавен тест !Вижте какво разкрива цветът на Очите ви

Портрет по Снимка за Подарък