Байерн Мюнхен – Шалке Прогноза [21-ви Януари]

2
294
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Страхотен сблъсък от Топ 5 предстои в Бундеслигата. Байерн Мюнхен посреща Шалке в мач от 19-ти кръг.

Статистика Резултат  Среден брой голове  3.62  Гол/Гол  71%  Над 1.5 гола  94%  Над 2.5 гола  76%  Среден брой картони  4.11  Среден брой корнери  13.25

Тази година Бундеслигата е пълна с изненади, което я прави по-интересна за гледане. Домакините се намират на 2-рото място в класирането и са на 4 точки разлика от първия – Лайпциг. Шалке от друга страна се намират на 5-тата позиция като разликата между двата съперника е само 3 точки.

Шалке също се справят доста добре като очевидно този сезон са си поставили за цел влизането в топ 4 и класирането за Шампионска Лига. Отбора е с добър моментум като няма загуба в последните 4 мача в първенството. Интересното е, че според WhoScored отбора има по-добър рейтинг от този на съперника си.

 

Факти за мача Домакините се представят добре на свой терен, постигайки 4 победи в последните 5 мача на Алианз Арена. В последните си 5 мача Байерн отбелязва поне 2 гола. Този сезон 67% от мачовете (12) на Байерн завършват с гол/гол. В последните 5 мача на Шалке 3 завършиха с двата отбора да отбележат гол. Общо 61% от мачовете през този сезон на Шалке завършват и с двата отбора да отбележат гол. Шалке е вкарал гол във всеки един от последните 5 мач като гост.

*За прогнозите са използвани реултати от Flashscore *Коефициенти са взети в момента на писане на прогнозите и е възможно да се различават от реалните.