Екскурзия в Италия – Бамби М Тур

1
141
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Направете запитване за свободни места!Задължително до 2 дни след заплащане на ваучер изпратете на е-майла на Туристическата агенция ([email protected]) резервацията за желаната от вас дата със следната информация: трите имена и ЕГН на пътуващите, кода на ваучера, град на отпътуване, телефон за обратна връзка и желаните дати за екскурзията! При неизпълнение на условието, ваучерът се счита за невалиден!

*Цената важи до изчерпване на промоционалните места
*Доплащанията се извършват 7 дни преди пътуването или на място с 20% увеличение

Цена: 389 лв.

1 ДЕН
Отпътуване от София рано сутринта от стадион Васил Левски.
Пристигане в Загреб късния следобед. Панорамна автобусна обиколка – площад Бан Йосип Йелачич, катедралата, известна с неоготическите си камбанарии и съкровищница, църквата Сан Марко, Театъра на Загреб, Парламента, Кървави мост и др. Настаняване в хотел в района на Загреб. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска в хотела. Отпътуване за Италия. Преминаване през Словения. Kратко посещение на словенската столица Любляна – китното градче се простира в подножието на хълм със старинна крепост. По желание изкачване с фуникулер до крепостта за снимки и поглед на Любляна от върха. Настаняване в хотел в район Венеция. Нощувка.

3 ДЕН
Закуска. По желание еднодневна екскурзия до Верона – Града на влюбените. Пешеходна разходка в града с разглеждане на Площад ”Бра”, Паметника на Виктор Емануил II, Амфитеатъра АРЕНА ди Верона, Фонтана “Мадона Верона”, Ренесансовия площад Ербе , Къщата на Жулиета , Паметника на Данте. Гробниците на Скалиджерите и колоритния пазар. Свободно време по търговската улица Мацини. Връщане във Венеция. Нощувка.

4 ДЕН
Закуска. По желание екскурзия с корабче до Венеция. Отпътуване за Пунта Сабиони, откъдето с корабче отпътуване за Венеция. Пешеходна разходка с разглеждане на площад Сан Марко, Камбанарията, Двореца на дожите (отвън), едноименната Катедрала, Моста на въздишките. Свободно време. След обяд отпътуване за България.