Хороскоп за февруари

2
130
Добави коментар
markcomm
markcomm

Палитра стил – PalitraStyle.com

Месечна прогноза за всички зодии за февруари 2020 година

Овен Планетарните аспекти през февруари 2020 г. са оптимистични  за зодия Овен. Брачният живот ще бъде пълен с любов и страст. Перспективите за здравето и кариерата са прекрасни. Парите могат да дойдат чрез инвестиции на фондовия пазар.

Телец Марс ще създаде смущения в любовния живот на обвързаните. Необвързаните Телци ще бъдат луди от любов. Паричният поток ще бъде добър, но ретроградността на Меркурий ще доведе до известно забавяне. Трябва да се съсредоточите върху не повече от един-два важни проекта в професионалния си живот.

Близнаци Инерцията в живота ще бъде повлияна от ретроградната дейност на планетите. Любовният ви живот ще бъде доста променлив, Не забравяйте, че понякога трябва да се правят компромиси. Перспективите по отношение на професионалния ви живот и финанси са обнадеждаващи. Бизнес пътуванията ще бъдат печеливши.

Рак Любовният живот ще бъде оцветен с дрязги и конфликти. Месецът е благоприятен за безработните. Те ще имат късмета да започнат работа. Паричният поток ще бъде страхотен. Растежът в кариерата ще бъде добър.  Здравословни проблеми не ви очакват.

Лъв Планетарните позиции покровителстват академичния растеж. Финансовите перспективи не са добри и големите финансови планове трябва да бъдат отложени. Здравето ви ще бъде колебливо до 18-то число на месеца. Необвързаните ще намерят любовта в социалния си кръг.

Дева Семейният ви живот ще бъде повлиян от духовното този месец. Здравето ви ще бъде отлично през първата половина на месеца. Финансите ви  могат да се подобрят като помагате на другите. Студентите ще се отличат в обучението си. Работещите Деви могат лесно да постигнат целите си.

Везни Венера ще предизвика романтика в любовния ви живот. Семейната среда ще бъде хармонична. Здравето ви ще бъде чудесно. Финансовият растеж се стимулира от подкрепата на семейството. Планетарните влияния също са полезни за академичния растеж и пътуванията.

Скорпион Необвързаните ще търсят забавление в любовните си отношения. Финансовият доход ще бъде добйр, но трябва да се избягват рискови инвестиции. Студентите ще напредват добре в обучението си. Здравето ви ще бъде крехко през първата половина на месеца.

Стрелец Ще имате прекрасна енергия през месеца, а успехът ви зависи от правилното й използване. Финансите ви ще се подобрят. Семейният ви живот ще бъде много сложен и променлив.

Козирог Общуването е ключът към щастието в брачния ви живот. С импулса си Сатурн ще ви помогне да постигнете напредък в живота. Здравето ще бъде отлично, а финансовият растеж ще бъде прекрасен. Необвързаните не трябва да бързат да започват нова връзка.

Водолей Финансовият растеж се акцентира с подкрепата на вашия брачен партньор. Професионалният живот ще ви донесе чувство на неудовлетвореност . Семейният ви живот може да бъде подобрен от вашата очарователна личност. Необвързаните ще имат страстни любовни преживявания.

Риби Необвързаните Риби няма да се отнасят сериозно към романтичния си партньор. За семейните добрата комуникация с партньора ще бъде определяща за щастливия брачен живот. Семейните отношения ще бъдат пълни с веселие и щастие. Паричният поток ще бъде чудесен, а професионалният живот ще бъде доста хаотичен през февруари.

Още по темата:

Какво ни очаква в Годината на Металния плъх

Фази на луната през февруари 2020

Луната и ние