Съвети и Начини за Създаване на Правилния Грим за Веждите

2
197
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Веждите с правилната форма и с подходящ грим могат да направят чудеса, понякога момичетата не се замислят каква важна част във възприятието на лицето са те. Ето защо е важно да направите правилния и модерен грим за веждите.
Грим

Моливът е най-лесният и най-разпространен метод за грим на веждите.

За да съставите вежди, първо трябва да определите основните моменти. По-рано веждите започнаха да се рисуват от точка, успоредна на вътрешния ъгъл на окото, но сега това правило е остаряло, по-естествените форми на веждите са на мода,така че първата точка започва по-близо до моста на носа, в така наречената пиърсинг точка.Извивката на веждите преминава от крилото на носа през зеницата, а „опашката“ по линията от крилото на носа през крайния ъгъл на окото. Тези точки могат да бъдат маркирани с бял или бежов молив и да започнете да рисувате вежда.Тя трябва да бъде засенчена с молив с плавни движения, започнете от средата на веждите, след това се придвижете до началото и след това към върха.По този начин огъването на веждите ще бъде по-красиво.В крайна сметка трябва да се разхождате по веждите с четка, така гримът ще бъде по-естествен, а цветът – кафяв.

грим за вежди

Грим за очи

С помощта на сенки можете да смесите различни нюанси и да ги сенки внимателно, цветът на веждите ще бъде по-естествен.

Първият етап от грима със сенки е същият като в случая с молив – трябва да очертаете основните точки. Четка за вежди със скосен връх трябва да се приложи към цвета на дъгата. В началото на веждите трябва да се нанесе по-светъл нюанс, а към средата и върха – да я потъмняват. В крайна сметка трябва да смесите веждите със специална четка.

грим за вежди

Има татуировка на веждите, използвайки технологията на микроблинг, но можете да направите грим, като използвате същата техника. За грима ви е необходим тънък молив или писалка с филц, цветът им трябва точно да съответства на цвета на веждите – трябва естествено да нарисувате много косми за вежди, за да придадете необходимия визуален обем и плътност. Първо трябва да сресвате веждите и да сресвате космите нагоре. С молив или писалка от филц трябва да нарисувате косми на онези места, където ги няма, и да наблюдавате предварително избраната форма на веждите. Начертайте косми нагоре и отстрани към храма. Последният щрих е да фиксирате космите на веждите с маскара или гел.

грим за вежди

Как да се предпазим от Опасния Грип?

Основните грешки при грима на веждите:

грим за вежди микроблейдинг

Началото на веждите със строга геометрична форма с прав ъгъл. Изглежда неестествено, трябва да бъде засенчен. Твърде дългите съвети на веждите дават тъжно изражение. Ръбът е по-добре да не се удължава, а да се оцветява, докато веждите завършат естествено. Великолепните вежди са в тенденция, но не позволявайте на модата да ви увлече. Веждите трябва да са буйни, но добре поддържани. Формата трябва да се направи спретнато, като се премахнат излишните косми. При оцветяване на вежди със сенки или молив може да се появят интервали, това не трябва да се допуска. Трябва напълно да боядисате веждите си. Не можете да използвате много хайлайтер под и над веждите, това разваля голямата картина. Подчертаването е по-подходящо за вечерни събития, а при ежедневния грим не използвайте тази техника и не прилагайте хайлайтер до минимум. Твърде тъмният грим за вежди грозно ги подчертава върху лицето. Допустимо е да използвате молив само с един тон по-тъмен от естествения цвят на веждите, а за микро-оцветяване цветът трябва да е точно такъв. В този случай сянката също трябва да съвпада, в противен случай ще се окаже изкуствен ефект. Засенчените линии около ръба на веждите изглеждат груби, не забравяйте да ги засенчвате старателно в края на грима. Неподредените вежди изглеждат объркани. Ако имате такъв проблем и космите не се подчиняват и лежат, както желаят през деня, не забравяйте да използвате гелове или восък за веждите.

грим за вежди

Какъв грим за вежди правите? Очакваме вашите коментари!

Грим за Кафяви Очи 2020

12 Храни,които причиняват Целулит

Боб Прическа:15 от Най-Красивите Прически Боб за Този Сезон

Вечерните Рокли като Доказателство за Вашата Елегантност

Как да отслабна с 30 Килограма ?Историята на Юлия,която ще ви разтърси и мотивира

Портрет по Снимка за Подарък