Работа с Магически Квадрат

2
147
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Преди да започнем да се занимаваме с тази тема, искам да разберете: този, който ще овладее тази наука, ще стане собственик на древен магически ключ, който ще ви отвори вратата, за да излезете от всяка безнадеждна ситуация. Още в древни времена свещеници, астролози и магьосници обръщаха голямо внимание на магическия квадрат в работата си, изпитвайки неограничено доверие в него като най-висш дар на боговете, отнасяха се към него с неописуемо уважение и благоговение.

работа с магически квадрат

В онези дни магически квадрати се рисуваха върху скъпи плочи от злато или мрамор. Притежателите на знания за магическия квадрат имаха невероятна сила и способността да постигнат всяка цел. Всъщност не е необходимо да има мраморни плаки със златен знак във формата на вълшебен квадрат. За мен (т.е. Наталия Степанова) например квадратите са нарисувани на обикновена дъска. Като ваш ментор по този въпрос искам да ви уверя, че с искрено желание можете лесно да овладеете тази тема, защото в действителност тя не е много по-сложна от другите окултни науки. Основното за вас е внимателно да четете, задълбочавате и да не се разсейвате, когато работите с вълшебен квадрат. И ще се опитам да изясня тази тема на най-простия и достъпен език. Ще обясня подробно някои от работните моменти на древната магия.

И се опитваш да бъдеш достоен за това знание, защото те са дошли от най-мощните майстори на окултните науки. Именно вълшебният квадрат дава на майстора невероятно ускорение в изпълнението на желанието в количеството, необходимо за постигане на целта, независимо дали става дума за талисман, защита, атака или други ежедневни нужди, като желание за спечелване на процеса в съда, повишаване в работата, любовни магии  и др. На пръв поглед този метод може да изглежда доста странен и съмнителен за хората, които не познават магията, т ъй като веднага възниква естественият въпрос: как обикновените числа, затворени в квадрат, могат да повлияят на хода на събитията? И ще ви кажа честно: трудно може да се обясни, този факт е пълен и задълбочен, както и къде е Бог, ако цялото небе е напълно наблюдателно. Невъзможно е да видим въздуха, но той съществува и без него всички ще умрем за една нощ. Независимо дали Бог или въздухът се виждат, те са били и ще бъдат. Вярвате ли в магически квадрат и неговата формула или не, тази наука съществува от хилядолетия и в крайна сметка главното не е дали ще разберете как работи квадратът (действа), а че това действие определено ще ви помогне. А сега за числата, които са затворени в магически квадрат. От древни времена астролозите по номера съставят астрологична карта на човешкия живот. За това са използвани три основни компонента (дати) и времето на раждане на бащата, майката и бебето. Библията казва много и убедително за числата (вижте книгата на Мойсей). Всеки, който чете тази книга, ще разбере важността на броенето.

Да се ​​върнем към числата в магическия квадрат.

работа с магически квадрат

Защо числата, които са част от квадрата, имат такава магическа сила. Защо са толкова значими и мощни?

Животът ни буквално се върти по осите на числата и думите. Числата и думите притежават огромна енергия на битието. На пръв (но само на пръв поглед) ръката ни показва число или число, но не то, но ние сме в силата на това число. Помислете за това: векове, години, месеци, дни, часове, минути и секунди се състоят от числа. Щом човек излезе на бял свят, той веднага става неразделен от числата. Картата и етикетът на бебето ясно посочват числата: кога и по кое време на деня той се е родил. И тогава във всички лични данни и документи тези фигури го придружават до края на живота му. И дори след смъртта, на надгробния му камък са датите на неговото раждане и смърт. В делата на Исус Христос имаше и отброяване на светия акт, измерен към Него – 33 години. Моля, обърнете внимание, че епохата на Христос се състои от две тройки. Ние сме неразривно свързани по числа. Преценете сами: планираме ежедневието си по часовника и по числовия календар (празници, работни дни, заминавания, пристигания). Седейки на масата за Нова година, чакаме промяна в числата на сезона. Очите ни отблизо наблюдават промяната в номерата на циферблата на часовника. Времето неизбежно ни тласка към неизбежната ни смърт. Всички числа са надарени с невидима енергия, която се храни с творението на Бог. Помнете, Библията изброява времето, през което Бог е създал вода, въздух, флора и фауна, а след това и човек. Всичко беше направено за 7 дни. Господ също счита така за Своите ученици: Той нарече първия ученик Първия призован, а Юда, неговият предател, е тринадесетият.

А Троицата? Света Троица също се считаше за число. Кой може да се съмнява, че числата нямат мощна сила, защото са се случили според волята на Бог и с волята на Бог.

Сега за думите. Думите означават числа. От думи се свързва цялата верига молитви. В единството на числа и думи се крие голяма сила, която трябва да се научите как да управлявате. Това е също толкова естествено и разбираемо, колкото и фактът, че кутиите за кибритени клечки и самите клечки лежат отделно на масата. Ясно е, че поотделно те няма да дадат огън. Но заедно те представляват мощна сила, която може да се използва за пълно унищожаване на всичко или обратно за  живот (топлина, храна). В магията, числата и думите хармонично се съчетават, създавайки в техния съюз една единствена мощна сила. И в магически квадрат участват две мощни сили наведнъж – силата на числото и силата на думата. Преди да започнете работа, трябва да направите ритуална игла за плетене. Прави се само от трепетлика. Освен това клонът трябва да е самотно изправен и абсолютно сух. С нов нож с дървена дръжка отрежете сухото клонче на трепетлика в самото дъно на дървото. От този клон изрежете подобие на игла с дължина 13 сантиметра. След това го сложете в прясната кръв на заклано пиле. Изсушете иглата на вятъра, след като я изплакнете в чиста течаща вода. Дръжте иглата за плетене там, където никой не може да я вземе, освен вас. С тази магическа игла ще докоснете числата на вълшебния квадрат в момента, в който шепнете заклинание или наричащи заклинание думи в изпълнение на вашето съкровено желание. Трябва добре да запомните следните правила: произнасяйки словесна формула (заклинание), не можете да се оглеждате, опитайте се да не заеквате и да не се разсейвате с телефонни обаждания и чукане на вратата. Запомнете: щом започнете да произнасяте думите от магическата формула, невидимите сили на магическия квадрат веднага ще започнат да се включват в работата, за да изпълнят вашата воля. Квадрат на Сатурн Сред майсторите магическият квадрат на Сатурн има допълнително име – триадата. Този квадрат помага да се привлече щастие и любов към човек, помага да се отървем от врагове, дългове и болести. Квадратът на Сатурн е най-предпочитан от онези, които са родени под знака на Марс. Най-благоприятното време (планетарно положение) за Сатурн е заето от Юпитер и Водолей. Т Тогава вълшебният квадрат на Сатурн (триадата) олицетворява най-високата сила на енергия. Квадратът на Сатурн има три гения на планетата и е разделен на три равни основи. Дали защото този мистериозен квадрат може да се интерпретира като двукрила – трикратна, триединна или така – триада. Тези фрази говорят сами за себе си, едва ли имат нужда от коментар. Сега ще преминем към това как да използваме магическия квадрат на триадата. Въздействайте върху врага, за да разсеете мислите му от вас.

Изясняване на нуждата

Към това заклинание трябва да се прибягва само ако в неблагоприятна ситуация човек има нужда да разсее своя непримирим враг, за да загуби интерес към него.

Облекло, време и условия на работа с триадата

Магическите експерименти с квадрата на триадата могат да се извършват почти по всяко време на деня, с изключение на събота и неделя. Дрехите не трябва да са черни и не трябва да имат копчета, закопчалки или щифтове. По-добре, ако ще е с качулка. А за жените е подходяща обикновена нощница.

Условия на работа

Стаята, в която ще провеждате магически експерименти, трябва да бъде абсолютно чиста. В Стаята, с изключение на вас, не трябва да бъде никой. Животнитетрябва да бъдат извадени от стаята. По време на работа не се разсейвайте да говорите по телефона, да чукате и да звъните на звънеца на вратата.

Правила на работа

Вземете иглата за плетене от трепетлика в дясната си ръка, която трябваше да подготвите предварително в съответствие с горните правила. Седнете на дървена пейка, стол или табуретка. Прочетете три пъти молитвата „Отче наш“, а след това бавно, без суетене, треперене в гласа и ръцете ви започват да докосват края на ритуалната игла за плетене до циферблата в реда, в който са разположени числата на квадрата на Сатурн. В този момент кажете заклинание (вижте по-долу. След като минете три пъти по всички редове на циферблата, веднага, без прекъсване, започнете да докосвате числата вече в аритметичен ред. За да не правите грешки, ще напиша последователността от числа на триадата:

4, 9, 2, 3, 5, 7, 8, 1, 6 (и така нататък 3 пъти).

След това докоснете числата в аритметична последователност, а именно:

I, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 (също три пъти).

Веднага щом завършите заклинанието, веднага покрийте дъската с вълшебния квадрат с черна кърпа. Преди да хвърлите заклинанието, прочетете три пъти молитвата „Отче наш“:

Отче наш, Ти си на небето! Посвяти се Твоето име, да дойде Твоето Царство, Твоето ще стане, както на небето, така и на земята. Нашият ежедневен хляб е днес – и оставете дълговете си към нас, както и ние оставяме нашия длъжник – и не ни води в изкушение, а ни избавя от злия.

Заклинание:

Силата на въздуха, земята и водата, елате! Триада, Тетраграмматон към нейния площад, Разказвам тази сила с майчиното мляко на Ева, Което роди всички майки и майка Мария. Събирам четири елемента, четири кардинални точки Дъхът на всички замина и все още не е пристигнал. Силата на царството, бъди под левия ми крак Силата на духовете, бъди под дясната ми ръка. Три ада, отнема ми врага мир Нека не се помни името ми Нека мозъкът му да забрави за мен завинаги. Моловете! Намерете тези номера при мен Умножете ги и увеличете Така може и силата на Азахим да се увеличи. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Сега и завинаги и завинаги. Амин. Днес ще разгледаме четири начина за използване на този вълшебен квадрат, тъй като целият том не може да бъде опакован дори в обемна книга. И искам да ви разкажа за други вълшебни квадрати.

Например квадратът на Юпитер, квадратът на Марс, както и квадратът на Слънцето. Ако овладеете тази тема, тогава ще имате индивидуални възможности да постигнете почти всяка цел. Защото, когато един майстор работи с магии през магически квадрат, в работата никога няма пропуски.

И така, ние научаваме как да използваме квадрата на триадата, за да накараме най-лошия си враг да забрави намерението си да ви навреди и как да възбуди любовна страст. И накрая, третото – ще се запознаете с един доста силен древен метод, който дава невероятна възможност да спечелите сила, слава и чест. Третият вариант обикновено се прибягва от политици, лидери и хора, които по някаква причина са загубили авторитет в собственото си семейство. Както вече казах, магическите квадратчета имат неизмеримо много възможности.

За магическия квадрат на Юпитер.

Ето един вълшебен квадрат. Името му е Юпитер. Квадратът включва 16 числа.

Човек може да говори за магическия квадрат на Юпитер с ентусиазъм. Този прекрасен квадрат има невероятна скорост на изпълнение на желанията дори през високосните години. По непонятен за ума начин той действа, работи и носи отличен резултат за онези, които прибягват до неговата помощ. Магическият квадрат на Юпитер, като добър пазител, ще даде своите магически сили на този, който му се довери. Юпитер никога не разочарова очакванията на тези, които прибягват до неговата мощна защита. Но той абсолютно не понася най-малките подигравки за своя сметка и винаги си отмъщава на този, който казва за него: „Глупости, глупости и всичко това е невярно …” Този квадрат, подобно на Юпитер, чието име носи, винаги има добри и добри намерения. Всъщност в класическата астрология Юпитер е известен като велик благодетел и тази близост ще му се даде от близостта на четири звезди (под които се означават знаците на зодиака).Най-високият от тях е Рак, а най-близкият от четирите са Стрелец и Риби. В съответствие с тези четири термина на звездите магическият квадрат има четири гения, които подобно на духа на Аладинската лампа, обслужват своя магически квадрат. Силата на думите на заклинанието кара квадратната формула да работи, а гениите – духовете на Юпитер – изпълняват волята на този, който чете това заклинание. Според Кабала най-големият гений (дух) на площада на Юпитер е Захариел. Този планетен гений е познат от древните книги по астрология.който хвърля това заклинание.

Облекло и условия на работа

Три дни преди магическата операция напълно изключват всички продукти с месо от храната. В стаята, където ще се проведе магическото преживяване, не трябва да има огледала. Ако те са трудни за сваляне, тогава те трябва да бъдат покрити. Дрехите не трябва да бъдат със закопчалки, щифтове и др. Косата не трябва да бъде  вързана.

Работа с вълшебния квадрат Заклинание на жива вода.

Ръководство за работа

Столът, на който ще седите, трябва да бъде само дървен. Седнете, отпуснете се. Отворете страницата, където е нарисуван квадратът на Юпитер . Ако имате специална обредна плоча с изрисуван квадрат на Юпитер, това ще бъде чудесно. Съсредоточете се върху формата на квадрата. Преди да изречете заклинание, не забравяйте да прочетете отче наш три пъти. Само тогава можете да докоснете числата на квадрата. Редът на числата е:

1, 9, 7, 6, 12, 5, 11, 10, 8, 16, 2, 3, 13 (три пъти).

След това докоснете числата: 4, 9, 5, 16, 14, 7, 11, 2, 15, 6, 10, 3, 1, 12, 8, 13 (три пъти).

Тогава: 4, 7, 10 13, 16, 11, 6, 14, 1, 16, 13, 9, 12, 5, 8 (три пъти).

Тогава 1.2 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Когато работите с Юпитер, никога не трябва да се втурвате в Юпитер, подобно на друга магия квадратчета, не понася суетене. Освен това на квадрата  на Юпитер работата е сложна и може да сбъркате. Квадрат от шестнадесет числа (това е второто му име) може да направи много.

Това заклинание, във връзка с квадрата, предоставя невероятна възможност да се забави тръгването на неизлечимо болен човек от живота. За целта вземете светена вода и я поставете на маса в близост до ритуалната дъска с вълшебен квадрат. Водата е изпълнена с най-високата животворна енергия. Тази вода се дава на пациента. Дългогодишният опит показва, че пациентът след това живее много по-дълго, отколкото лекарите са предвидили.

Първо прочетете молитвата „Отче наш”

Отче наш, Ти си на небето! Посвяти се Твоето име, да дойде Твоето Царство, Твоето ще стане, както на небето, така и на земята. Нашият ежедневен хляб даи ни днес – и остави дълговете си към нас, както и ние оставяме нашия длъжник – и не ни води в изкушение, а ни избавя от злия.

Заклинание

Спасител на света. Ти, Който ме изкупи с Кръста и с твоята скъпоценна кръв, Ти, който си се родил на света, За да спасиш всички нас, Боже Божи, Свети Силен, Свети Безсмъртен! Как хората идват при вас от цял ​​свят, как прибягват до вас в молитви, почитайки заповедите си и спазвайте пости, затова нека месеци, дни и часове да дотичат при мен, Нека възрастта ми да продължи за вашата слава и милост. Нека числата на дните ми се умножат, тъй като днес умножавам числата на този квадрат. Защото Захариел казва: „Който изчисли броя на живота, няма да забрави този квадрат с благодат, Той няма да предаде Забравата и няма да даде ранна смърт.“ Който добавя и увеличава, Захариел му помага да лекува. Който брои 16 числа три пъти, Това никога няма да напусне рано в живота. Самият Бог Исус Христос ще спаси това, Между ангелите на живота ще прекарат шестнадесет пъти. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Сега и завинаги и завинаги. Амин

В края на ритуала затворете вълшебната дъска с квадрат.

Сега от общия преглед на перспективите на предстоящата работа ще се обърнем към практически въпроси: как трябва да се държите по време на магическия си ритуал, но какво трябва да носите. Разбира се, ще се запознаете с магическия ритуал и заклинание, което се произнася по време на работата с магическия квадрат. Няма нужда да се тревожите и да се притеснявате. Със сигурност ще успеете. Сега ви трябва само едно: да разберете процеса на работа. И ще прибягвате до помощта на вълшебния квадрат, когато възникне определена нужда в живота ви или в живота на вашите близки. Защита срещу нападение.

Това заклинание може да бъде използвано от някой, който отиде на опасна работа или на мястото, където смъртта може да го очаква. Подготовка за работа и условията на ритуала, прочетени по-горе. Преди да вземете ръката си и вълшебната игла, прочетете „Отче наш“. След това преместете числата с иглата за плетене в реда и в посоката, както пиша сега:

4, 14, 15, 1, 9, 7, 6, 12, 5, 11, 10, 8, 16, 2, 3, 13 ( три пъти) –

тогава: 9, 11, 3, 7, 10, 13, 4, 13, 16, 1, 9, 12, 16, 13 (три пъти) –

тогава: 4, 9, 5, 16, 14, 7, 11, 2, 15, 6, 10, 3, 1, 12, 8, 13 (три пъти) –

и накрая, в аритметичен ред: I, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 , 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 (три пъти).

Молитва „Отче наш“

Отче наш, Ти си на небето! Посвяти се Твоето име, да дойде Твоето Царство, Твоето ще стане, както на небето, така и на земята. Нашият ежедневен хляб е днес – и оставете дълговете си към нас, както и ние оставяме нашия длъжник – и не ни води в изкушение, а ни избавя от злия.

Заклинание

ви призовавам, Божиите ангели, в името на Кадос, управляващите Херувими. Съгласявам те, Божиите ангели, в името на Садай, управляващият Серафим. В името на всички чисти числа Tetragrammaton, В името на звездата, която указваше мястото на раждане на Христос, в името на Неговата вездесъща слава, която няма край. Съблазнявам те, Габриел, председателстващ На втория ден на намаляващата луна. Свети сили, ела. Пребройте всички числа на квадрата, произнесете ги на глас и благословете моя квадрат. И  тъй като Исус Христос знае и счита за всички живи и мъртви, Той не оставя душата на никого като своя милост. Благославяйте за добри дела с честна сила, Така че вие, шестнадесет числа, умножете, Пребройте ангелите, Не се отказвайте от моето проклятие. Съблазнявам те да ме спасиш от всеки враг, От видимия и невидимия. Облечи ме с непобедима броня, Покрий ме с неопределим. От огън, меч, щик, бърз куршум, за да не ме прободат с щик , не са ги нарязали с остра брадва, не са ме нападнали и не са ме унищожили. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Сега и завинаги и завинаги. Амин. Покрийте квадрата с кърпа.

За магическия квадрат на Марс. До помощта на вълшебния площад на Марс трябва да се прибягва само в онези случаи, когато е необходимо да се спре враждебността между хората или е необходимо да се хвърли силен, непримирим враг, който да се оттегли или да избяга.

Много от вас знаят, че планетата Марс е надарена с енергията на войнствен дух. Винаги е заемала умовете на учени мъже и добри мечтатели. Но само слугите на окултните науки – астролози, магьосници  – знаят колко силна и опасна е невидимата енергия на тази кървавочервена планета. В определени години Марс излъчва своето отровно влияние върху земляните и именно тогава избухват неочаквани конфликти, които понякога се превръщат в кървави войни. Баба ми каза това за тази планета: „Тази планета е зла, но смела. Той невидимо контролира мозъка на хора, чиято природа е склонна към героизъм или предателство.

Прави впечатление, че Марс има не един, а три ангела: Самаил, Амабиел и Сатаел. Тези ангели имат друго име – ангели във вторник. Господ Бог даде шпионирането на духовете на тази планета, тъй като войнственото й влияние е пагубно дори за ангелите на тази планета и може да предизвика раздори сред много търпеливи и нежни създания. Името на този шпионин е Carmax.

Хората, родени под тази планета, обикновено са здрави, но са хитри и измамни, агресивни и мърморещи. Обикновено са надарени с широки гърди и пълни червеникави лица. Те уверено и широко стъпват. Ако наглото им поведение не ги доведе до смърт, тогава такива хора живеят поне 85 години. Дадох ви всички тези характеристики, така че да имате представа за силата на магическия квадрат, който се нарича едноименната планета, и дава сферичните си сили на този мощен войн – квадратът на Марс.

Работете с вълшебния квадрат От всяко посегателство върху личността на човек.

Преди да започнете, не забравяйте да разгледате описанието, което дава подробни препоръки как да работите с квадрата. Когато сте абсолютно готови, вземете вълшебната ритуална игла за плетене и я докоснете с числата, разположени на площада, в този ред:

5, 15, 25, I, 11, 21, 3, 8, 13, 18, 23, 2, 22, 4, 24, 9, 19, 14, 12, 7, 17, 6, 16, 10, 20.

И тук става: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 , 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.

Преди да изречете заклинанието, прочетете Отче наш:

Молете се нашият Отец

Отче наш, Ти си на небето! Посвяте се Твоето име, да дойде Твоето Царство, Твоето ще стане, както на небето, така и на земята. Нашият ежедневен хляб дай  ни днес – и оставете дълговете си към нас, както и ние оставяме нашия длъжник – и не ни води в изкушение, а ни избавяйот злия.

Заклинание

В името на Отца и Сина и Светия Дух. Съблазнявам те, Святи и могъщи ангели, Ангели от третия легион! Ангелите на Нецах и Ход, аз съм плод на Ева и Адам, аз съм този, чието тяло е създадено по образ и подобие на Твореца, чиято Слава без край и край. И аз си казвам и викам Три чудесни ангела на червената планета Марс: Самаел, ела! Сатаел, ела! Амабиел, ела! Елате и помогнете, пуснете Tetragrammaton. Ангели, накарайте площада на Марс да се върти. Всяко негово число се умножава по число, Споделете, отнемайте се и увеличавайте отново и отново До самото време, Докато всичките ми врагове не се предадат и оставят след себе си, Те ще спрат да навредят и да навредят. В името на Твореца, Бащата и Сина. Така да бъде. Амин.

Покрийте квадрата с кърпа.

За магическия квадрат на Слънцето.

Маговете и магьосниците, майстори от всички епохи и времена, наричаха този квадрат нищо друго освен Божествено. В Египет са запазени древни описания на това прекрасно геометрично тяло и начините на неговото влияние не само върху хората, но и върху всичко, което се случва наоколо (влиянието върху времето и всички видове събития).

Магическият квадрат на Слънцето изглежда е водещ, председателстващ правата на по-зрял, силен квадрат от всякакъв вид квадрати. Това е безспорен лидер, чиято сила съответства на символа, с който е кръстен, защото във Вселената за нас, живеещи на земята, това е главното, най-важно светило, благодарение на което имаме всичко необходимо за живота. Слънцето ни дава топлина, светлина, вода и храна.В крайна сметка без слънцето не растат нито хляб, нито плодове, нито зеленчуци. Добрият астролог знае, че планетите имат свои ангели пазители. Например, Сатурн има ангела Зафкиел или ангела на съботата. Венера също има ангел – Ханиел. Ангелът на Луната е Гавриил, а слънцето и площадът на слънцето имат ангел Михаил (ангел-неделя).

Сега няма да се отдалечим от магията и да се доближим до темата за астрологията, тъй като имаме друга цел – да открием правилата за работа с квадрата на Слънцето. Само моите (т.е. Наталия Степанова) отклонения от темата ще ви помогнат да разберете връзката между имената на магическите квадратчета и онези планети, в чиято чест са наречени. Квадратът на Слънцето има 36 числа. Те са разположени на площада точно така, както трябва да бъдат разположени според най-високите порядки на духовете на планетите. Работата с квадрата на Слънцето изисква пълно внимание и изключване от светската суета, защото този, който отсъства, попада в грешен номер, както е предписано от правилата на магията с магическа игла, завинаги ще бъде лишен от възможността да работи с други квадратчета. Просто казано, не можете да направите нито една грешка, в противен случай никога няма да успеете в магията. И без значение какво правите, няма конспирации,никакви магии няма да ви помогнат. Но не се страхувайте да работите с квадрата на Слънцето. Точно преди да вземете вълшебната игла, настройте се на умиротворението, вниманието и обожанието на този кралски квадрат.

И за вашето благоговение, вяра и най-важното – старанието на работата ви ще бъде възнаградено. Припомням ви, че всички правила за подготовка за работа с вълшебен квадрат са еднакви. Дрехите и препоръките се повтарят и аз, за ​​да спестите времето ви, няма да повторя същото нещо. След като приключите работата или сесията (можете да я наречете така), не забравяйте да покриете книгата или черната дъска с кърпата преди всяко заклинание. Повтарям текста на молитвата „Отче наш“, за да не се разсейвате в търсене на неговия текст, ако не го знаете наизуст.

– За да изясните умовете на учениците. Това със сигурност ще помогне на тези, които учат, но не са уверени в своите способности.

– Втората тема ще бъде свързана с дълголетието на близък човек. С други думи, ще се обърнете към ангела на неделята Михаил през магическия квадрат на Слънцето, така че вашият син или дъщеря да избягват онова, което може да попречи на тяхното дълголетие.

Третият метод на излагане през магическия квадрат на Слънцето ще ви даде възможност да се издигнете от бедността, ако сте на прага на отчаянието поради бедността.

Ако не сте нуждаещ се човек, тогава в никакъв случай не трябва да използвате този метод. Магическият квадрат на Слънцето помага при много нужди. Така че, погледнете внимателно магическия квадрат. Погледнете тези чудесни, дадени от Бога фигури. Има 36 от тях и те ще ви служат. Дайте им любезен поглед, помислете за тях с искрена благодарност. Нека тези числа и този прекрасен квадрат ви помогнат.

В допълнение към темата за вълшебния квадрат на Слънцето, искам да кажа, че броят на картите за предсказване на съдбата, които предсказват съдбата на хората, също се състои от 36 числа.

 

Работа с вълшебния квадрат

 

Докато изричате заклинанието, докосвайте числата с вълшебната игла за плетене в реда, в който пиша:

2, 24. 12, 28, 4, 22, 18, 34, 25, 9, 35, 10, 36, 14, 19, 29, 13 , 27, 15, 30, 26. 11, 6, 20. 31, 17. 32. 23, 5, 1, 8, 16, 7, 21, 33, 3

След това кажете „Амин“ и веднага започнете да докосвате числата в квадрата на Слънцето в аритметичен ред:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 , 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36.

Моля, не забравяйте да края на сесията веднага близо книгата или дъска с вписан квадрат от плат , Преди да хвърлите заклинание, прочетете нашия Отец:

Молете се Отче  наш

Отче наш, Ти си на небето! Посвяти се Твоето име, да дойде Твоето Царство, Твоето ще стане, както на небето, така и на земята. Нашият ежедневен хляб е днес – и оставете дълговете си към нас, както и ние оставяме нашия длъжник – и не ни води в изкушение, а ни избавя от злия.

Заклинание

Господи. Небесен Отец, Създател на чудотворна истина, Просвети очите ми със светлината на истината, Насити ума ми с ярка мъдрост. Господи, нека не се срамувам лошо за твоята работа; Нека ревността ми оживее и да се възкреси отсега нататък! Защото се казва, че Отец е мир, а Синът на Бащата на живота е Вечен живот. Нека благодатта Божия да ме посети във всичките ми земни учения сега, завинаги и безкрайно. Амин! Духът на гения на Ангел Майкъл, ела! Нека тези числа в квадрата на слънцето се въртят. Шест числа се умножават по шест без край. Tetragrammaton, възход, издигане, Със силата на тридесет и шест числа се появяват, Mо, свети със Соломонова мъдрост. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Така да бъде. Амин!

 

Работете с вълшебния квадрат За дълголетието на вашите деца.

Преди да започнете да работите с квадрата, внимателно прочетете всички правила и условия на магически действия. Те са описани подробно в началото на темата. След това ще трябва само да прочетете „Отче наш“ и заклинанието, докато докосвате определеното число с магическите говори:

4, 28, 12, 26, 24, 14, 18, 35, 21, 13, 34, 11, 2, 32, 15 , 6, 30, 19, 8, 1, 23, 31, 10, 27, 29, 25, 33, 17, 3, 36, 20, 9, 5, 16, 22, 7.

Моля, не забравяйте, че така че в края на сесията незабавно затворете книгата или дъската с кърпата, нарисувана с квадрат. Преди да хвърлите заклинание, прочетете нашия Отец:

Молете се Отец наш

Отче наш, Ти си на небето! Посвяте се Твоето име, да дойде Твоето Царство, Твоето ще стане, както на небето, така и на земята. Нашият ежедневен хляб е днес – и оставете дълговете си към нас, както и ние оставяме нашия длъжник – и не ни води в изкушение, а ни избавя от злия.

Заклинание

О велики ангел Михаил Елате и подкрепете моето желание Tetragrammaton, моля се, умолявам в името на Божието слово, Което беше първото, В името на първата звезда от Рождество Христово, В името на сълзите на Майката Му, хвърлила се по време на мъките Му. Съблазнявам Твореца и Неговия трънен венец. Внесете този квадрат в Божественото движение, Шест реда от числа Умножение по шест реда числа, За Твоята воля молбата ми е изпълнена, Нека децата ми, плът от плът, Кръв кръв, да живеят много дълго време, Нека всичките ми ужасни неприятности да бъдат заобиколени от децата ми. Враговите врагове никога няма да дойдат до телата им, Оръжия, мор, вода и огън. Те никога няма да причинят вреда , Ангелите Божии ще ги носят на крилете си, ще се скрият, скрият и спасят. Бог беше, Бог е, Бог ще бъде! Господ Бог няма да забрави децата ми, защото Самият Той каза: Злото няма да дойде при вас, и раната ви няма да се доближи до тялото ви, както да разказвате на вашите ангели за вас, ще ви пазя по всичките ви начини, ще ви взема в ръцете си. Да, никога няма да нараниш крак върху камък, Ще стъпиш на Аспида и базилика и ще прогониш лъва и пълзящата змия. Който се уповава на Мене, ще избавя и скрия: Този, който призовава Моето име, Онзи, който ми се обади , ще го отстраня с мъка, И ще го прославя с дължината на дните му, И ще му разкрия спасението си. Амин.

 

За да се освободим от бедността.

Всеки, който реши да използва Божествената помощ на магическия квадрат на Слънцето, първо трябва да се запознае с правилата на работа. След запознаване, усетете и разберете последователността и условията, както и формата на облеклото, направете всичко точно според препоръките.

Така че, вие сте се подготвили и сте започнали да работят. Отворете страницата, където е нарисуван вълшебният квадрат на Слънцето, или извадете и поставете дъска с вълшебен квадрат пред вас. Прочетете „Отче наш“ три пъти. След това вземете вълшебната игла в дясната си ръка и след като прочетете заклинанието, започнете да докосвате числата с края на иглата в посочения тук ред:

1, 8, 15, 22, 29, 36, 6, 11, 16, 21, 26, 31, 4, 10, 28, 34, 19, 24, 20, 23, 2, 13, 18, 25, 33, 5, 3, 12, 9, 7, 35, 17, 30, 14, 32, 27.

Без да спирате, докоснете числата в тяхната порядъчна стойност, т.е.:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 , 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36.

Молитва „Отче наш“

Отче наш, ако си в небето! Посвяти се Твоето име, да дойде Твоето Царство, Твоето ще стане, както на небето, така и на земята. Нашият ежедневен хляб е днес – и оставете дълговете си към нас, както и ние оставяме нашия длъжник – и не ни води в изкушение, а ни избавя от злия.

Заклинанието

Е мой Бог, страховит, но добър Господ , моля те, мой Създател, Всемилостивият Отец, изпрати Ангел Михаил при мен! Милостивият Господ, Който държи тежестта на ключовете на небесните потоци, Ти, в чиито ръце е цялата влага и цялата земя. Ти, чиято слава е вечна и безкрайна. Ти храниш хората и животните по своя милост, ти, в чиито ръце смърт и живот, ти сам си свободен да помилваш и съдиш. Моля те, Боже, Бъди мил, както и към всички, изпрати Ангел Михаил при мен, и нека Той и тетраграмматонът заповядат да се умножават, и да умножат всичките 36 числа и квадрати на Слънцето в името на Бог, вечното и живото число ! Умножавайте се и повтаряйте безкрайно. И всичките ми желания да се изпълнят в името на Бог. Господи! Да, ще се отърва от бедността си. 36 числа, завъртете се по оста на Слънцето, умножете и добавете сто пъти, И може по същия начин да умножава и увеличава в къщата ми добро, злато и сребро. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Сега и завинаги и завинаги. Амин.

Баяния Против Уроки 23 Магически Ритуала

Баене за Болни Очи и За Наметки

Как се Предава Баенето

Модерни Прически за Средно Дълга Коса

Портрет по Снимка за Подарък