Райна отмъсти на бившия си :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
113
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Фолк певицата Райна отмъсти на бившия с най-новата си песен. Изпълнителката възпя любовните си неволи в новото парче.

„Намери си някъде, където да го хвърлиш това твойто скапано сърце, да не пострадат и други от любовта като мен.“ Така започва новата песен на Райна „Ще ти мине”.

По всичко изглежда, че певицата има нужда да си излее чувствата след бурната раздяла с ММА боеца Валери Тюлеков. Парчето разказва историята на героинята, която се възмущава от поведението на доскорошния ѝ любим, когото тя много обичала и на когото давала множество шансове за възраждане на любовта, предава novini.bg.

Но както се случва често в живота, ролите се сменили. Сега бившият възлюбен на певицата плакал от болка, а Райна му отмъщава.

Дали става въпрос за ММА боеца Валери Тюлеков, с когото пилето на фолка се раздели преди няколко месеца, а песента е посветена на него, не става ясно. Но е напълно допустимо именно за него да е песента, още повече, че във видеото Райна се изявява и с булчинска рокля, намеквайки за сватба, която така и не се състоя.