Betfair- една красива приказка

2
202
Добави коментар
georg4610
georg4610

Историята на Betfair наистина може да бъде наречена приказка, поради ред причини. Не малко от съвременните граждани днес използват историята на компанията и младите предприемачи, които са поставили нейното начало, за вдъхновение и стимул никога да не се отказват от целите и мечтите си. В редовете по-долу ще ви разкажем в детайли през какво преминават младите британци, като същевременно с това на моменти ще се отклоняваме от основната тема.

Целта ни е да отговорим на колкото се може по-голяма част от въпросите, които потребителите непрестанно си задават, Искрено се надяваме, че след като прочетете написаното, то вие ще се чувствате не само мотивирани, но и у вас няма да тегне дори и минимално съмнение за това защо да се доверите и да се регистрирате в Betfair.

История на Betfair

Това безспорно е една от най-популярните компании по цял свят. Мнозина знаят това, а тези ,които все още не са дръзвали да се гмурнат в необятните възможности, които им предлага онлайн платформата, тепърва ще се уверят в казаното от нас. Брандът е разпознаваем в множество държави, заради своята Спортна Борса за залози, отличаваща се от всички останали, създадени до момента.

Една от основните цели на създателите на компанията е била да предоставят възможността на всеки един потребител сам да определя правилата на своите залози, така че да се чувства сигурен и да не съжалява за направения избор след това. За да сбъдне целта си компанията разработва платформа и таксува всеки един печеливш с процент от неговата печалба.

Историята, както споменахме и малко по-горе в текста, е наистина интересна и сме напълно убедени, че много от вас ще се почувстват мотивирани и все по стремглаво ще следват целите си до момента, в който не ги постигнат. Андрю Блек, Едуард Рей са имената, благодарение на които днес милиони хора по цял свят имат възможността да залагат онлайн на любими спортни състезания и мероприятия.

Онлайн сайт за спортни залози https://5bet.eu/

Андрю Блек е главният заподозрян, от където идва основната идея за създаването на Betfair. Независимо от това, че той е наследник на британски дипломат, който е бил твърдо против легализирането на хазарта, то младият предприемач не престава нито за миг да вярва в успеха на своята идея. Той не прави крачка назад и именно това го отвежда право към целта му.

След срещата със своя съюзник в това начинание двамата решават, че единственото, което им остава, е да натрупат нужния капитал, така че да могат да поставят началото на една функционираща и добре разработена платформа.

Компанията отваря врати през 2000 година и само 6 години по-късно тя се превръща в лидер на онлайн залаганията. Не малка част от потребителите решават да депозират личните си финанси именно на това място, поради простата причина, че букмейкърът е успял да се докаже и да гарантира, че хората няма от какво да се страхуват.

Както и сами можете да предположите, днес брандът е разпознаваем от всички и предлага хиляди възможности, от които да се възползвате.

В случай, че имате още въпроси, на които не сте успели да получите отговор, то нашият съвет е да посетите онлайн сайта за прогнози 5Bet.eu, където не просто ще научите полезни неща, но и ще получите ценни съвети.