Регистрация на АД

2
251
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

Какво е АД?

При регистрация на АД или иначе казано – акционерно дружество, е важно да сте подготвени както за първоначалния етап на учредяване, така и за спецификите на този вид фирма. АД е вид търговско дружество, при което капиталът е разделен на акции и липсва персонална отговорност. Регистрацията на АД може да се извърши както от едно или няколко физически лица, така и от юридически лица. Към регистрация на АД се преминава след като е извършено учредително събрание, приет е устав, избрани са органи и минималният капитал е внесен (12 500 лв). Ако спецификите на този тип дружество ви притесняват и се опасявате от грешка, консултирайте се с експерт, който да ви даде нужната информация за управлението на АД, акциите и т.н.

Регистрацията на АД е предпочитан вариант пред ЕООД и ООД при наличието на повече собственици.

Какво ви предлагаме при регистрация на АД или друга разновидност на ТД?

Заявете някое от търговските дружества, което искате да бъде регистрирано, и ние ще се свържем с вас за уточняване на подробности, след което в най-кратък срок ще изготвим документите, които ще ви изпратим по е-mail. Необходимо е вие да ги разпечатате, подпишете, сканирате или снимате и да ни ги изпратите обратно на електронната поща. В случай че желаете, може да ни посетите на място в офиса, където ще извършим всички тези действия заедно. За регистрацията на АД, СД, КД, КДА част от документите трябва да бъдат нотариално заверени, за което ще е необходимо да посетите нотариус.

Дружеството се смята за възникнало от деня на вписването в Търговския регистър (ТР), следователно изправността на документите и тяхното качество са от основно значение за успешния старт на вашата фирма. За регистрацията на АД се доверете на висококвалифицирани лица, чиито познания и опит ще ви спестят време и едновременно с това ще ви гарантират блестящо начало.