Бохо стил от 70-те с пола с къдрици

1
144
Добави коментар
svetla58
svetla58

Рано или късно, всяка тенденция се веъща. Полата с къдриците, онази, която често е на “етажи”, независимо дали е мини, миди или макси, е отличен пример за това. Тенденцията ще ни застигне пре пролет / лято 2020 г., като това е най-добре илюстрирано от два парижки бранда: Yves Saint Laurent и Celine. И двамата дизайнери отдадоха почит на бохемския стил от 70-те, когато Ив Сен Лоран завладя света със своето шоу от 1976 г. Все още се смята, че това е една от най-емблематичните му колекции до момента.

Но сега нека говорим за 2020 г. и този хипи-шик външен вид, който се завръща. Тази година имате нужда от многоетажната пола в гардероба си. Съчетайте я със сладък топ и обувки стилето или пък я носете с горнището на банския си след плаж.  Независимо от начина, по който сте избрали да я носите, просто не забравяйте какво каза Ив Сен Лоран веднъж: „Модата избледнява, стилът е вечен.”

 

Купи къса черна пола

Купи пола

Купи бяла пола Pinko

Купи черна пола Liu Jo

Купи пола Armani Exchange

Купи леопрадова пола Silvian Heach

Купи пола с животински принт

Тагове
бохо пола, бохо стил, дълга пола, завръщането на 70-те, къса пола, мода от 70-те, модерна пола, плисирана пола, пола, пролет лято 2020, стил от 70-те, тенденции, тенденции пролет-лято