Футболна прогноза: Уулвърхямптън – Еспаньол

1
152
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Начало на срещата: 20 февруари, 22:00

Уулвърхямптън Уондърърс продължават маратонската си кампания в Лига Европа. Те приемат Еспаньол в този интригуващ мач в елиминационна фаза. Вълците започнаха участието си в този турнир през юли и досега са спечелили десет мача с едно равенство и една загуба. И двата мача, които не спечелиха, бяха срещу Спортинг Брага.

Те започнаха слабо участието си в групата, като загубиха у дома от Брага, но оттогава нещата за тях се подобриха. Вълците в момента са на седмо място във Висшата лига – позиция, която ще им даде мястото в Лига Европа и догодина. Те завършиха наравно в последния си мач – 0:0 с Лестър Сити, като преди това също завършиха наравно с Манчетър Юнайтед.

Уулвс са спечелили само един от последните си девет мача във всички турнири (победа като гост срещу Саутхемптън), но пет от шестте им домакински мача в Лига Европа през този сезон са спечелени от тях.

Еспаньол трябва да се наслаждават на мачовете си в Лига Европа, защото със сигурност те няма да бъдат в него през следващия сезон. Избягването на изпадане е основната им цел, защото в момента са на дъното на Ла Лига, на две точки от безопасната зона. При тях обаче се наблюдава прогрес напоследък, защото само един от последните им четири мача в лигата е загубен, като каталунците са спечелили четири точки от последните си два мача.

Те взеха важна победа над Майорка и след това завършиха с 2:2 срещу Севиля. Еспаньол са изиграли 12 мача в Лига Европа този сезон, като те имат само една загуба – като домакини на Локомотив Москва. Те спечелиха групата си, като оставиха зад себе си Лудогорец Разград. 

Гостите имат шест гостувания до сега, четири от тях са победи и две равенства. Пет от последните им седем срещи обаче в Ла Лига са загубени и ние залагаме за домакинска победа, която обаче няма да дойде никак лесно.

Прогноза: 1

ИЗТОЧНИК

Категория: Футболни анализи

Тагове:
Лига Европа