Забавни начини за отслабване – Блог – Продавалник обяви – 5bg.top – Безплатни обяви – продавалник

2
277
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Ставате сутрин, поглеждате се в огледалото и за пореден път не харесвате това, което виждате? С мъка избирате какво да облечете и се убеждавате, че все пак трябва да излезете за работа много дълго време? Виждате някоя стройна госпожица и въздишате по хубавата й фигура? Не се чувствате добре в кожата си? Виждате само недостатъците си? Критичното отношение към собственото ви „аз” до такава степен се е изострило, че сте в депресия непрекъснато? Повдига ви се само като чуете диета и правилно хранене в едно изречение? Иска ви се да избягате и никога повече да не се връщате обратно? Ние ви съветваме да не го правите. Останете с нас, за да се позабавлявате! 🙂

Всичко е въпрос на отношение. За начало е добре да промените начина си на мислене. Горещо ви препоръчваме да не сте толкова черногледи, а да обръщате повече внимание на позитивните мисли. Защо вместо като се погледнете в огледалото, чудейки се от къде първо да поизрежете, не се опитате да изброите всички онези качества, които харесвате, за които сте благодарни. Да, думата „благодаря” е магическа, така да се каже. Самата тя е заредена с позитивизъм. Всичко започва и завършва в начина на мислене на човек.

След като сте се преборили със себе си на едно такова вътрешно ниво, обърнете внимание и на външните прояви. За да промените фигурата си вие тотално трябва да промените начина си на живот. Забавният начин за отслабване ще ви предостави доста възможности за справяне с така упоритите килограми, от които не можете да се отървете толкова много време.

Време е за революция в начина ви на живот. С помощта на следващите няколко съвета ще се постараем да ви мотивираме да се борите за един прекрасен силует, който да ви удовлетворява.

Изхвърлете всички снаксове, вредни и ужасни храни. Време е да загърбите вредните хранителни навици. Време е да допуснете в менюто си полезната, богата на витамини храна. Намерете сили в себе си и обърнете гръб на мързеливеца, който обича да си похапва. Направете усилие, за да се промените.

Паста със сос – определено на любителите на италианската кухня ще им бъде много трудно да влязат в нов ритъм. Факт е обаче, че тези тестени храни са с най-високо съдържание на мазнини. Ще бъде ужасна грешка, ако продължите да се храните така. Това би развалило цялата ви диета. За наистина пристрастени обаче, ние ще предложим следното – смесете извара с ниско маслено мляко за соса. Така ще си спестите 600-650 калории.

Вземете половината за вкъщи – когато сте в ресторант и ви сервират страхотна пълна чиния, отрупана с най-големите вкусотии, обърнете внимание на следващия номер. Изяжте половината в ресторанта, а останалата половина вземете за вкъщи. Така ще се научите да контролирате глада си и поемането на калории без да го забележите. Сложете храната в кутия и я приберете за следващия ден.

Разкарайте глада с помирисване – добре ни е известно, че има храни, чиито миризми спокойно могат да ни откажат от самата храна. Такава е ментата. Тя може да направи магия по време на вашата диета. Можете да се възползвате от миризмите на ябълките, пъпешите, ванилия за ограничаване на апетита. Тайната за този е трик е, че мозъкът получава фалшив сигнал за ситост. Купете си ароматни свещи и ги разположете из целия офис.

Не почиствайте масата – Тези от вас, които изхвърлят опаковките на сладките например, по време на вечеря, нямат мярка за това какво количество храна поглъщат. За това е добре да държите малки доказателства от вечерята, за да ви подсещат да се придържате към ограниченото хранене.