EXIT с още попълнения в Lineup-а за 2020-та – 5bg.top – Безплатни обяви – продавалник

2
292
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

EXIT с още попълнения в Lineup-а за мега купона за 2020-та.

Вече 50 процента от lineup изпълнителите за рождения ден на Exit са събрани. Тази година едно от водещите европейски събития отличавано с редица титли ще надмине себе си и ще е по-грандиозен от всякога. Вече са добавени 30 от най-готините световни изпълнителни във списъка с участници.

     Като казваме, че тази година ще е по-грандиозна, не се шегувахме. Този път ще има над 40 зони и сцени за да се отличи шоуто за отбелязване на годишнината на Exit Fest, която ще се проведе от 9-ти до 12-ти юли 2020 г. на Петроварадин – Сърбия.

Някои от новите попълнения в листата са френският хитмейкър DJ Snake, американският изгряващ рапър Sheck Wes, сензационните инди рокери Metronomy, пънк икона Marky Ramone, хардкор герои на NYC Agnostic Front и още 25 артисти от всякакви стилове и жанрове. Тези се присъединяват към David Guetta, Fatboy Slim, James Arthur, Tyga, Boris Brejcha, ARTBAT, Sepultura, Medusa, ZHU, част вече обявения звезден списък с участници от края на 2019-та.

EXIT фестивал 2019 – Официално видео след събитието: 

DJ Snake е един от най-влиятелните световни изпълнители. Познат ви е с някои от неговите парчета Taki Taki, Lean On, Turn Down for What и, както и супер хитчето с участието на още една от звездите в списъка на EXIT, а именно Tyga и съвместното им парче Loco Contigo.

Един от младите рапъри набрали през последните години супер бързо популярност е именно Sheck Wes, като неговия най-голям хит, който все още е в топ класации е Mo Bamba. Смятан е за едно от най-големите хип-хоп изпълнения за последните няколко години. Неговите умения са подкрепени и признати от редица известни продуценти и изпълнители, като Travis Scott и Kanye West. И въпреки възрастта си и това, че има само един албум, той има различни съвместни проекти със много звезди, както и с такива, които ще вземат участие в таз годишния EXIT 2.0.

 

Metronomy е награждавана група в най-различни категории – от най-добрата хореография до най-добрия поп изпълнител. Докато нейният фронтмен, продуцент Joseph Mount, е известен с това, че си сътрудничи с актове като Robyn, Jessie Ware, Diplo, Sophie Ellis-Bextor и много други, Metronomy са правили турнета с групи като Coldplay. Произходът на техния звезден статус произтича от танцов рок звук, който винаги е бил една идея по-напред от времето. Известни със своята вярна фен база и изключително кинематографични видеоклипове, шестият им албум Metronomy Forever излезе миналия септември.

 

Звезда член на Rock ‘n’ Roll залата на славата, чиито отпечатъци са на холивудската Rock Walk, Marky Ramone също влиза в списъка с участници. Той прекарва 15 години като барабанист на легендарната пънк група The Ramones. Групата на Marky Ramone Blitzkrieg, групата, с която Marky по настоящем свири, ще донесе най-големите хитове на Ramones в крепостта Петроварадин.

 

Ще вземат участие във фестивала и едни от най-големите истински пънкари, Agnostic Front, шведски хардрок метъл героини, Thundermother, хардкор групата от Бостън Death Before Dishonor, култовите анархо пънк андърграунд изпълнители, Rattus и други изпълнители като: Норвежки Shining, лондонските Guitar Gangsters, скандинавски герои Misconduct, датски пънк рок трио Movement, шведска траш метъл група Terminal Prospect, яростен дет метъл бенд от Чешката Република Bohemist, бразилски траш метъл бенд Nervosa, автентичен финландски гот метъл бенд Lamori, блестящо сливане на черен метал и суров хардкор звук Hexis и мексикански дет метъл машини Armad.

 

Фестивалът ще представи и редица от добре известни местни и регионални артисти от Сърбия, като: J. R. August, Minilinija, Šajzerbiterlemon, Overdive, Proleće, Hill, Nemesis, Stranger Alitor, War Engine и Smrt razuma.

 

Билети за EXIT можете да намерите на 5bg.top, exitfest.org и https://bilet.bg/ на цена от 120 лева, а за тези, които желаят да ги комбинират с настаняване и локален трансфер, има и пакети от 249 лв. в bilet.bg. Настаняването по подразбиране е във фестивалния лагер, който е на пясъчния плаж, до река Дунав, докато хотели могат да бъдат резервирани чрез официалната туристическа агенция на EXIT на exittrip.org.