5bg.top – продавалника на българия вече и с андроид приложение!

4
158
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Специално за потребителите на нашия скромен тип продавалник уебсайт изградихме семпло андроид приложение. Не е кой знае какво, все пак уебсайта ни е безплатен за употреба и нямаме налични бизнес финанси за да се постараем повече. Функциите са базирани на сайта, улеснен интерфейс и достъп. Надяваме се скоро да се сдобием с приложение и за потребителите ни изпозлващи iOS устройства, което да запълни функциятан а сайта.

Апликацията ни е снабдена и с функция за нотификации с която ще ви уведомяваме за важни неща случващи се в сайта ни промоции и други интересни новини. Ще си позволим и да пускаме по някога реклама, но това ще се случва рядко. Постарали сме се app-а да е супер лекичък и да не товари вашият мобилен апарат, не позлва батерия и излишни процеси товарещи графиката или CPU. 

5bg.top – Безплатни обяви – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара загора, Перник, Благоевград, Сливен, Нова Загора, Хасково, Димитровград, Велинград, Пазарджик, Силистра, Видин, Плевен, Добрич, Русе, Видин – Продавалник олкс olx.bg bazar.bg alo.bg базар.
Публикувайте безплатни обяви и продайте ненужните си вещи. Рекламирайте вашия бизнес безплатно с нашите опции за промотиране. Освен всички опции в сайта ще получите и безплатна реклама в социалните ни мрежи и други иебсайтове.