Няколко неща, които мъжете биха искали жените да знаят – 2 част

2
223
Добави коментар
jurnalbg
jurnalbg

Как мъжете и жените да „стопят” ледовете по отношение на комуникацията помежду си?! Ние ще помогнем! Затова ще ви разкрием още няколко важни неща, които господата биха искали жените да знаят. Вече говорихме за това, че мъжете също имат нужда от комплименти, но във връзка с уменията им, а пък честността им в повечето случаи е добронамерена.

Мъжете наистина искат да решат проблема ти

Една от най-големите разлики между мъжете и жените е как се справяме с трудни ситуации. Много често жените просто искат да поговорят с някой, който да ги утеши. За мъжете обаче е инстинкт да се опитват да измислят различни решения на проблема, а причината е, че не искат да виждат как близките им страдат.  

Господата искат жените да оценяват тяхната надеждност

Добрият човек демонстрира своята ангажираност към вас като се разкрива, а когато вижда, че го оценяват, тогава e истински удовлетворен. Така че добър вариант е просто да се усмихнете на мъжа си, когато се прибере на време от работа, вместо да отиде да пие бира с приятели например.

Имат нужда от свобода

Колкото и да си обича жената, всеки мъж има нужда от собствено пространство и време, но така е и с жените всъщност. Любовта не означава да си като лепенка към другия. Затова позволете на мъжа си да ходи например на туристически уикенд с момчетата или пък на тренировки по няколко пъти в седмицата – това само ще подсили връзката помежду ви.