Рекламна агерниця Премиум Реклама за външно рекламиране

1
107
Добави коментар

Защо се нуждаете от рекламна агенция и външно брандиране? Всеки вид дейност при търговията като продажба на стоки или предлагане на услуги се нуждае от популяризиране. Всяка една идея, която е новаторска или се развива и разраства има нужда от привърженици. Популяризирането и печеленето на привърженици, които можем да наречем клиенти или потребители върви ръка за ръка с рекламата. Рекламните услуги са начина да създадете и да разширите аудиторията си. Те са средството, чрез което ще научат за Вас. Това, което ще ви отличи, ще ви направи забележими сред масата стоки или услуги, които се предлагат във вашия бранш. Цени без конкуренция.

Премиум реклама – София, за вашия нов обект или офис.

Отваряте нов обект или офис, организирате събитие, изложение, промоция или обучение… Хората трябва да научат за вас. Не само да научат, но да ви запомнят и да се връщат като ползват именно вашите услуги или купуват именно вашите стоки. С помощта на ефективна и отличителни реклами всичко това се ще се превърне в реалност. Реклами в София за нощно заведение или денонощен магазин. Всеки знае денонощния магазин близо до дома си, но защо??? Търговецът е потърсил съдействието на рекламна агенция. Тя е изработила и монтирала за неговия магазин светещи табели или светещи обемни букви, които се забелязват отдалече. Те са се превърнали в отличителен знак на неговия бизнес. Или да сте забелязвали нощно заведение без светеща реклама? Тук в съзнанието ви изникват изображения от любимата ви дискотека или бар. Всичко това е благодарение на външната реклама, която е поставена с използване услугите на рекламна агенция. Реклами, с които да се отличавате и да наблюдавате.

Още един пример… отваряте фризьорски салон, но табелите ви изглеждат някак скучни и прекалени традиционни. Чудите се каква реклама да изберете за да сте атрактивни с услугите, които предлагате. В такъв случай, ние от рекламна агенция Премиум реклама бихме ви насочили към рекламата с фолио. Тук изниква въпроса, как ще виждате кой минава покрай вашия обект? Нашия съвет е брандиране на стъкла с перфо фолио. Точно перфо фолиото е подходящо за вас. Отвън ще направим вашия салон ярък и цветен, а слънчевата светлина ще влиза във вътрешността на помещението и ще ви позволи да наблюдавате всичко, което се случва навън. За вас можем да отпечатаме върху перфо фолио изображение с вашето лого или марка с високо качество. Ще го залепим на витрината на магазина ви, а фините дупчици на фолиото ще ви осигурят отлична видимост през деня и през нощта. Качествено външно брандиране е гаранция за успех!

Още примери за това защо се нуждаете от нашите услуги са матирането на стъклени прегради в вашия офис. Какво представлява матирането и какво фолио използваме? Отговорът, който получавате от нас е прост и ясен… Когато офис помещението ви има повече зали, а тези зали са заградени със стъклени прегради, повечето наши клиенти избират именно матиране на стъкла с фолио. По този начин ще осигурят спокойствие и дискретност на работата си във всяка една зала. Поставяне на песъкостриуйно или фрост фолио на стъклата в офиси в големи бизнес сгради е една от услугите, които предлагаме за своите клиенти. Облепянето с фолио може да съчетаем с печат на изображения и надписи, лога, и текст върху рекламното изделие. Можем да залепим и надписи и символи от плотерно-рязано фолио. Те не само ще оживят атмосферата и ще разведрят работната обстановка, но също така и ще направят така, че да изглеждате стилно и модерно за своите посетители.

Защо да изберете нашата рекламна агенция за външно брандиране?

Ние от Рекламна агенция Премиум реклама знаем, че най-ефективната реклама е тази реклама, която продава и привлича нови клиенти. Именно за това ние подхождаме към всеки проект с индивидуален подход. Ние предлагаме на нашите клиенти най-доброто решение за реализирането на техните идеи. Правим го в съотношение цена-качество и съобразено с техните лични предпочитания за форма, големина, цвят и други спецификации. Какво е премиум реклама? Рекламата е един от най-силните и ефикасни методи за популяризиране на дейността на Вашата фирма. С реклама, вие увеличавате наличните капитали в дружеството и привличате нови и постоянни клиенти. Днес тя заема основен дял в стратегиите за развитие на малкия, средния и големия бизнес. Рекламата е маркетингов инструмент, със сила да информира и припомня. С качествена реклама и външно брандиране, вие информирате настоящи и бъдещи клиенти за наличието на определени стоки и услуги. Добрата реклама, в определен район или сегмент от икономиката е от ключово значение. Практиката показва, че едни от най-успешните фирми на пазара в София, България и в световен мащаб, залагат на до 70% от планираните инвестиции в бюджета си за реклама.

Опитът ни през годините е показал, че рекламата може да има много лица и проявления в зависимост от много фактори. Сред тях са целева група, разположение на търговския обект, използвани материали и начини за монтиране, продължителност на експлоатация, период на реклама, сезон през годината, планиран бюджет и други. Можете да направите своето запитване за изработка и монтаж на вашата реклама в град София на телефон 0878 581 570 или на e-mail: [email protected]