Лепене на фолио при матиране на стъкла от дружество Премиум

1
145
Добави коментар

Матиране на стъкла е най-доброто решение за брандиране облепяне на паравани витрини в офиси и се използва от по – големите търговски дружества на българския пазар и в частност в град София и по – гъсто населените градове в областта. Облепяне на стъкла се прави с матово фолио фрост, което прилича на изпонено стъкло и има леко груб шкурка ефект, който има възможност да се почувства при докосване върху повърхността след като бъде брандирано залепено върху гладката основа за която е предназначено брандиране фолио. Фолиране със самозалепващи стикери работи на линии линии ленти кръгове триъгълници, а в редки случаи прибягва се до дизайнерски решения като пример пресъздаване на украсяване по шаблон или указания от възложителя.

Примерно може да се нарисува мрежа от квадрати или визия с натрошени начупени асинхрони несъразмерни фигурки на основата на полигон и оригама. Матиране на стъкла в затворене пространство или външна реклама често не е цялостно лепене, а се извършва на част от цялата база основа и това е така защото стила естетика и прагматичност вървят ръка за ръка изключително когато се брандира рекламира приемна в която се посрещат клиенти на бизнеса и бизнес колеги. Матирането лепене фолио се извършва по образец с който ви информираме като изпращаме начален проект и колаж визуализация по снимка как ще бъде офиса след брандиране на витрина прозорци или стъклена стена на фирмата.

Прието е фолирането за реклама да се монтира работи на отделни парчета за всяко отделно стъкло за да има шанс да се отстрани отлепяне в резултат от мърдане на стъкларските плочи паравани и горещо не ви насочваме да се осъществява залепяне на самозалепващи ленти ивици черти от начало до край при офис матиране с интериорни реклами защото така рискувате нараняване на покупката си. При самия монтаж на място някои клиенти ни питат защо предходния път при облепяне лепене беше всичко намокрено и използвахте пръскала с препарати и след това избърсахте с гъби, а текущо не е по този начин и направо залепяте върху стъклата без да сте намокрили дори и милиметър квадратна площ.

Част от отговора както се досещате е идея от фирмения ноу хал как се прави но все пак искаме да ви кажем на ухо, че при матиране на стъкла облепяне брандиране на витрина фолиране може да се направи по много начини с цел да се направи най – отличния ефект който очаквате за направената покупка за външна реклама или интериорен дизайн фирмен. Използваме фолиата елджи 1051 които са много светло сиви – почти бели. С вода и адекватен химикал който предпазва материала и прави финна пързалка отдулу на здравия лепилен пласт се прави леко плавно придвижване и за застопоряване в една или друга посока за да се сложи на правилното място чертата лентата правоъгълника или петоъгълника но имате в предви, че този начин се предпочита само при големи размери и изчистени пропорции на детайлите парчетата – докато при малки фигури това не е желателно понеже същесвува опастност риск от скъсване или изкревяне на визията.

Изключително значимо е също и какъв шпакла ракел – шпакличка, ще използвате за лепене – може да потребите неогъваеми шпакли със подменящи се предни пера панели на световни производители брандове или пластични меки томбести такива орафол. При облепянето с фолиа в редки случаи проекти поръчки когато това е наложащо и няма друг начин се стига до съединяване слепване на парчета орнаменти части с зона на покриване от порядъка на сантиметър 2 или повече за са се потвърди че при възможно умаляване от слънцето няма да се отвори пролука процеп и фрактура сред фолиата. Това снаждане захващане повече срещано при перфо фолиата с цветен печат широкоформатен и не толкова при пясъкоструйните медии наричани още заскрежени фростови. Мат може да бъде и стандартен стикер но това е в изключения защото обикновените материали за облепяне и не пускат светлина и изглеждат по – плътно, а не прозиращо трансперантно сравнени с фростът фолио. За да ви изготвим оферта колко струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори стъкла на кабинет нужни са точни размери на площта квадратурата за ребрандиране, защото като рекламна агенция с стаж ще ви информираме, че ролките от които се прорязва материалът са различно широки и това обуславя обемът на образуваната фира. Най – добрия вариант е ако измерения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви излезе на доста прилична оферта предложение за външна реклама.

Матовите фолиа се режат на плотерна машина по контур и затова в този случай единственото което може да се направи е векторната графика а не растерната която я има при печат и за мини размери а файлът да е с резолюция от 300 dpi или поне 92 защото при 72 единици е предимно за web. Рекламна фирма Премиум реклама съдейства по поръчки за цялостно брандиране офис дизайн матиране и единични инициативи с квадратура площи за облепяне. Малка подсказка която искаме да ви дадем е, че на пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла се нанася лого и ефекта е истински добър щом багрите засияят под минаващите слънчеви лъчи снопове и се образува нещо приличащо на стъклопис с мека светлина и преливки в багрите на фирмения знак.

Такава външна реклама постояно прави впечатление даже и да не се целите в изочаване на интериора или идентичността на фирмата с която търгувате работите и сте посетили на място. За цена оферта на матиране на стъкла и срок пратете запитване по мейла. Срокът който можем да ви дадем по принцип е фиксиран или се определя от момента към приемане на поръчката – демек колко сме заети когато купите. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна къща агенция в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или изцяло ново брандиране на нов магазин офис търговски обект или шоурум. Качеството има значение за професионализма в търговията и външна реклама. Обадете се сега.