Би Ти Ви гони Алена: Астроложката ползва телевизията за реклама

2
237
Добави коментар
slavchev
slavchev

Би Ти Ви ще прекрати дългогодишното си сътрудничество с астроложката Алена до края на месеца под лицеприятния предлог, че светлокосата дама готви собствен медиен проект, научи ko4.

 Истината обаче е, че на ръководството на канала му е прекипяло от тенденциозните прогнози на Светлана Тилкова, която държи много повече на хонорарите си от партийни щабове и бизнес офиси и ползва ефира на щатния си работодател, за да си прави реклама и да трупа пачки.

„Би Tи Ви не е място за прикрит политически пиар”, сподели с Lupa.bg висш служител на СМЕ. Според него не е тайна, че хитрата дама редовно прибира тлъсти суми от управляващи политици и централи, за да промотира дейността им в хороскопите си.

Астроложката още не е изпълнила всичките си заявки за звездни карти за 2020-а година, но не се оплаква, тъй като очаква като тегли чертата, приходите й само от новогодишния наплив да надхвърлят 100 000 лева.

Гадателката с име по лична карта Светлана Тилкова е най-популярната ни звездобройка, до която се допитват всички, които се вълнуват да узнаят бъдещето си. Огромният наплив от клиенти не стихва от години напук на факта, че тя иска по 2500 лева за бизнес прогноза. Паралии от столицата и провинцията се надпреварват да си запишат час при Алена, а тя дава всичко от себе си, за да върне нито един клиент.

Индивидуалните прогнози на Алена са се превърнали в основен инструмент от арсенала на стотици сноби и парвенюта, с които те се хвалят като с модно костюмче от Милано.

Лупа

Твоята оценка

Общо гласували

loading…