Секретарката на Божков се оказа племенница на Аня Пенчева

2
302
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Майката на Йонна Чолакова е сестра на красивата актриса от българското кино Аня Пенчева

Преди дни стана ясно, че секретарката на Васил Божков е арестувана. Още същият ден съдът реши, че тя трябва да остане в ареста. Припомняме, че самата Йонна Чолакова извади невероятно оправдание пред магистратите за отношенията й с Божков.

Вчера пък се появи нейна сензационна снимка

Йонна Чолакова

Сега обаче наяве излязоха семейните отношения на Йонна Чолакова.

Оказа се, че арестуваната секретарка на Божков, която преди дни бе задържана като член на престъпната му група, е племенница на актрисата Аня Пенчева, според актуална столична мълва.

Майката на Йонна е Валентина Пенчева – Чолакова, която е сестра на секс символа на българското кино.

Валя работи като одитор в различни държавни институции. Твърди се, че именно тя е ходатайствала дъщеря й Йонна да започне работа като секретарка на Божков.

Припомняме, че в сряда късно вечерта Специализираният съд остави в ареста Йоанна Чолакова. Според прокуратурата от 2014-а до 2019-а година тя е била началник на кабинета на мултимилионера и координирала голяма част от престъпната му дейност.

Освен това Чолакова е бил в Надзорния съвет на Холдинг „Пътища”, който работеше по инфраструктурно строителство с договор от обществени поръчки. В последната година племенницата на Аня Пенчева бе административен директор на ПФК „Левски“.