Известни личности се събличат за Calvin klein

1
134
Добави коментар
svetla58
svetla58

Калвин Клайн безрезервно се вкопчва в провокативните образи. Марката стартира този тип реклама в началото на 80-те.  Излъчването на нови лица от  известните личности, които отговарят на стандартите за красота, изглежда е визитната картичка на марката.

Пролетните кампании през пролет 2020г. за Calvin Klein Jeans и Calvin Klein Underwear демонстрират някои от най-известните имена в музиката, телевизията и модата, облечени в някои от провокативните артикули на бранда.  Кендъл Дженър, SZA, Джъстин Бийбър, Малума, Лил Нас Х, Хънтър Шафер и Лей Джан-  всички тези  звезди са представени в пореди от снимки, предоставени от Марио Соренти, както и видео, заснето от Бардия Зейнали, гласящо фразата:

„Самоувереността е секси. Приемете това.”

Според Калвин Клайн слоганът, заедно с посланието на музикалния видеоклип от 90-те години, са предназначени като начин на самоизразяване. Това, което предава видеото като посланието, е засилено усещане за реалност, за идеален свят, изпълнен с красиви хора в красиви обстановки.  Сцените са безсрамни, вълнуващи и най-важното – без капка извинение за скандалността им.