Prodavalo.bg – Продавай лесно. Безплатни обяви.

1
324
Добави коментар
fabios_
fabios_

 

Prodavalo.bg е сайт за безплатни обяви вдъхновен от Продавалник. Обявите са разделени на подкатегории: обяви за автомобили и авточасти (нови и втора ръка), обяви за недвижими имоти (апартаменти, къщи, вили), обяви за работа, телефони и друга електроника, дрехи, обувки и аксесоари и много други. 

Продавало Ви дава по-добри условия за промо обяви, добавяте без лимит и дори да печелите от споделянето на вашите продукти и услуги в социалните мрежи. 

Започнете да продавате лесно с Продавало, като се регистрирате абсолютно безплатно. Помните ли Продавалник? Запознайте се с Продавало.

 

Продавало е основен конкурент на ОЛХ и БАЗАР

 

Условия за ползване Политика за бисквитките Защита на лични данни

 

Prodavalo.bg, екипа и собствениците, не носят отговорност за публикуваните обяви, истинността им, цените и отношенията между страните в осъществени сделки или преговори при/след публикувани обяви в сайта. Prodavalo.bg не носи отговорност за публикуване на чужди обяви от трети страни. Prodavalo.bg не се ангажира с проверката на автентичността на собствениците на обяви, но може да го прави по собствено усмотрение. Обяви със съдържание, което не отговаря на изискванията на Prodavalo.bg или е незаконно според законите на Република България, ще бъде премахнати без предупредение, а профила от който са публикувани, ще бъде блокиран. При всички други случаи, неописани/непосочени, Prodavalo.bg не носи отговорност.