Inhibit V-Neck: Мастър Планът за шията и деколте

3
129
Добави коментар
eventA
eventA

Natura Bisse Bulgaria представи официално новата си иновативна линия продукти за шия и деколте на 16 и 17 февруари в Central Park Hotel Sofia. 

„Първото нещо, което научих от нашите дерматолози, когато започнах да работя за Natura Bisse, беше, че балансът между лицето и шията са изключително важни за хармоничната визия. Това послание остана винаги с мен. Зона толкова нежна и подлежаща на постоянно движение изисква третиране със специален продукт. Съсредоточавайки се върху особеностите на тази област – по-слабите мускули, по-тънката кожа и по-ниското количество на колаген – решихме да създадем Inhibit Tensolift Neck Cream през 2007 г.” – споделя Патриша Фисас, директор Иновации за Natura Bisse Barcelona.

Световната козметична марка Natura Bisse, използвана в най-добрите козметични и СПА салони в света, пусна на пазара иновационната си серия Inhibit V-Neck- мастър планът за шия и деколте. Линията от продукти е специално създадена, за да върне предишния блясък и стегнат вид на кожата в деликатната зона. Линията е налична и за България. Тук се проведе и едно от обученията за най-добрите козметични специалисти, партньори на Natura Bisse България.

Най-новите постижения на испанския козметичен лидер официално бяха представени на 16 и 17 февруари в Central Park Hotel Sofia. Избран кръг от най-добрите специалисти в областта на бялата козметика в страната се запознаха с иновативните формули на продуктите, създадени специално за деликатната кожа на шията и деколтето. В мастър класът на световния лидер в СПА козметиката се включи и гост лектор от Барселона – Марина Педерчини. Тя направи демонстрация на Jawline Precision – 30 мин. терапия за премахване на двойна брадичка с помощта на уреда V-NECK DEFINITION SYSTEM. Пред очите на над 30 специалисти в страната екипът зад Natura Bisse България представи процедурите и продуктите, които да подобрят резултатите от услугите им.

Последните няколко години ежедневието ни се промени коренно и днес забелязваме все повече влиянието на заседналия начин на живот и a неправилната стойка по време на работа върху тялото ни. Ето защо от Natura Bisse провеждат интензивен анализ и множество проучвания, за да достигнат до серия, която помага за преодоляване на отрицателните влияния на ежедневието ни върху кожата на шията и деколтето ни.

“Революционната концепция Inhibit V-neck A la Carte е единствено по рода си меню със специализирани процедури, които предлагат персонализирана грижа за зоната на шията и деколтето. От друга страна Inhibit Tensolift Neck Serum и Inhibit Tensolift Neck Mask са иновационните продукти на Natura Bisse за домашна грижа са перфектното допълнение към грижата за перфектна кожа на конкретната зона”. – допълва Патриша.

Какво включва новата серия Inhibit V-Neck?

СПА терапии с Inhibit V-neck A la Carte включва 5 ритуала за всички нужди на шията и деколтето ви.

Продуктите за домашна употреба са Inhibit Tensolift Neck Serum, който стяга, придава лифтинг ефект и придава блясък на кожата и Inhibit Tensolift Neck Mask, която запълва и стяга, но и уеднаквява тена на кожата в деликатната зона.

Разберете повече за процедурите и действието им тук.