Прахообразен дезинфектант на гранули за повърхности – УБИВА И КОРОНАВИРУС (COVID-19)

1
254
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

ПРОМОЦИОНАЛНАТА ЦЕНА Е В СИЛА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА, А ДОСТАВКИТЕ НА НОВ ДЕЗИНФЕКТАНТ НЕ Е ЯСНО КОГА ЩЕ БЪДАТ ОСЪЩЕСТВЕНИ, ПОРАДИ МАСОВИТЕ ДЕЗИНФЕКЦИИ В ЦЯЛА ЕВРОПА!!!

За продукта: Дезинфектанта е за повърхности и има мощно дезинфекционно действие срещу вируси, бактерии и други вредни микроорганизми. Убива и коронавируса (COVID-19). Съдържа и миещ агент. Това означава, че получавате две в едно т.е. дезинфектанта едновременно отмива мръсотиите и дезинфекцира подлежащите на обработка повърхности. Все пак всички хлорни дезинфектанти е добре да се отмиват след време (тъй като оставят видими следи) освен, ако не се използват в зони където това не е наложително, като например: мазета на обществени и жилищни сгради, шахти, бунища за отпадъци и др.

Формулация: В прахообразна консистенция под формата на микро гранули. Има мерителна лъжичка във всяка опаковка. Съдържа поне 56% хлор. 

Действие на дезинфектанта: вирусоцидно – включително и срещу коронавирус (COVID-19), бактерицидно (и туберколоцидно), фунгицидно и спороцидно. 

Предимство: Тъй като е в прахообразна форма се разтваря във вода много по-бързо от дезинфектантите на таблетки.

Приложение: Подходящ за нанасяне върху всякакви водоустойчиви повърхности.  Одобрен от Министерство на здравеопазването за дезинфекция на обществени обекти, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства, санитарно и лабораторно оборудване и други места.

Разходна норма: 1 мерителна лъжичка леко препълнена е 20 г. Ниска разходна норма 5 г в 5 л вода, високата 10 г в 5 л вода. Високата норма е за вируси включително и коронавирус, а ниската е за бактерицидна и фунгицидна обработка.  За лабораторно оборудване и дезинфекция на медицински средства в лечебни заведения се разтварят 10 г дезинфектант в 3 л вода.