Прически и аксесоари за коса за абитуриентки сезон 2020

13
234
Добави коментар

20.03.202020.03.2020

Започваме статията с препоръката на нашата дизайнерка Rosie, че без значение от модната тенденция е много важно да съобразите своята абитуриентска прическа с тоалета си, за да се получи една цялостна визия.

Затова ви предлагаме няколко от най-актуалните тенденции в аксесоарите за коса, подходящи за различна дължина и вид прическа, за да можете да намерите своя стил.

1. Дълга пусната коса, нежно прибрана от едната страна с кристално гребенче

Ако държите на свободно падащата коса, можете да заложите на този ефектен вариант, който ще отличи празничната вечер от обикновения ви стил. Нашите дизайнери предлагат гребени с кристали и перли, които могат да бъдат изработени в цветовете на вашата рокля.

Вижте тук: дизайнерски гребени за коса с кристали и перли

2. Дълга плитка с елегантна украса върху нея

В последно време все по-актуални са прическите с плитка, сплетена по най-различен начин.

Особено актуални за този сезон са асиметричните плитки.

За да им придадете празничен блясък, ние ви предлагаме дълги украси за коса тип Hair Vine, които могат да бъдат с мотив, наподобяващ дантелата на вашата рокля.

3. Меки диадеми

За девойките, избрали по-романтичния стил, особено актуални са кристалните диадеми, завързани с панделка под косата.

От тях можете да изберете по-големи и ефектни диадеми или изключително нежни варианти, изработени от най малкия размер кристсли, които нежно проблясват под изкуственото осветление

4. Корони

Постоянно налагани от дизайнерите в последните години, короните остават един от най-търсените варианти за официален аксесоар за коса. Можете да изберете вариант с бели кристали или дизайнерска корона, изработена специално за вас в цвета на вашия тоалет.

Каним ви да разгледате:

5. Прибрана коса с кристални фуркети за украса

 

Как ще приберете косата си този сезон е ваш избор, защото вариантите са наистина много, но определено можете да придадете на този тип прическа повече стил с дизайнерски фуркети за коса.

Изборът е огромен – от малки и много нежни фуркети, които да бъдат разпръснати по цялата прическа до три, по-големи фуркети, които да придадат акцент от едната страна на косата.

Важно е да изберете своя стил, а нашите дизайнери са на разположение да изработят всеки един модел в желаните от вас размери и цветове, за да имате един уникален аксесоар, допълващ тоалета ви.

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!