Часовник Време е за фитнес – жени

7
183
Добави коментар
vix
vix

Стенен часовник „Време е за фитнес“ за жени

Този стенен часовник време е за фитнес е подходящ подарък за жени, който обичат да спортуват и да се грижат за добрата си фигура.

Часовника работи с една стандартна батерия тип АА, 1.5V (не е включена в комплекта)

Часовника е квадратен!

Производител: Vix Media Модел: SQ24 [fitnes-m] Размери: 24 x 24 x 3.4 cm Материал: олекотена разпенена PVC плоскост Механизъм: точен кварцов механизъм с плаващо движение Стрелки: черни алуминиеви Батерия: батерия тип АА (не е включена в комплекта) Опаковка: велпапе

Производител: Vix Media Модел: SQ24 [fitnes-f] Размери: 24 x 24 x 3.4 cm Материал: олекотена разпенена PVC плоскост Механизъм: точен кварцов механизъм с плаващо движение Стрелки: черни алуминиеви Батерия: батерия тип АА (не е включена в комплекта) Опаковка: велпапе Нето тегло (без опаковка): 100гр. Бруто тегло (с опаковка): 200гр.

Часовниковите механизми са с гаранционен срок 2 години. Механизмите са висококачествени, но ако все пак по някаква причина дадат някакъв дефект могат да бъдат подменени.

Гаранционни условия: – Гаранцията важи на територията на Република България. – Вашият часовник от Vix Media е с гаранция две години от датата на закупуване. – Гаранцията важи от датата на покупката за първия собственик и не се прехвърля при препродажба. – За да важи гаранцията, артикулът трябва да се върне при нас преди да са правени каквито и да е поправки по него.