Моторна пръскачка Gardenia 3WF-600

1
232
Добави коментар
agrokom
agrokom

Моторна пръскачка Gardenia 3WF-600

Нов модел мощна моторна пръскачка, предназначена както за пръскане с пестициди на трайни насаждения и зеленчукови култури, така и за обеззаразяване на помещения и складове. Може да се употребява в равнинни и планински райони, хълмисти местности и нетипични зони, където не може да се пръска с друга техника. 

Технически характеристики:

Двигател: двутактов с въздушно охлаждане
Вместимост на резервоара: 14 л
Хоризонтален обсег: 15 м
Вертикален обсег: до 12 м (зависещ от метеорологичните условия)
Обем: 59 куб. см
Мощност: 2.6 кВт / 3.5 конски сили при 8000 об/мин
Скорост на турбината 8000 оборота в минута
Стартиране: ръчно
Тегло нето: 11 кг
Тегло бруто: 14 кг
Максимален дебит за течни препарати – 4 л. в минута
Максимален дебит за прахообразни препарати – 6 кг. в минута

Двигателят работи с омаслен бензин в съотношение 1:40 или 25 мл. бездимно масло за високооборотни двутактови двигатели (за препоръчване масло на Щил или Хускварна) на 1 л. бензин A95.

Изпращаме с куриерска фирма до всяка точка на страната с наложен платеж(плащате в момента на доставка) с опция „Отвори и виж преди да платиш“.

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели моторни пръскачки с неотговарящи обявени параметри и качество, които може дори да са опасни. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата е различна от обявената тук.

Предлагаме резервни части за всички марки и модели моторни пръскачки.