ДЕЗИНФЕКТАНТИ на ПРОМОЦИЯ до изчерпване на количествата

10
483
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

На вниманието на всички клиенти  на БРАН ИНСЕКТ и на сайта VREDITELI.BG. Заредихме с възможно най-качесвените дезинфектанти за дезинфекция на ръце и повърхности. Имаме количества и направихме промоции за всеки един продукт за да има максимална достъпност.  

Защо да пазарувате от нас?

Ние същесвуваме от 2005 г. и ви гарантираме, че всички от предлаганите дезинфектанти за които е описано, че  действат срещу коронавирус (COVID-19), наистина са ефективни срещу този вирус. Когато качваме биоцид, който убива коронавируса, то изрично го  упоменаваме в описанието на съответния продукт. В момента на пазара изведнъж се появиха различни дезинфектанти със съмнително или подвеждащо съдържание.

Ние от Бран Инсект гарантираме, че всички биоциди за дезинфекция, които ще намерите на сайта ни за унищожаване на коронавирус (COVID-19) са регистрирани в Министерство на здравеопазването. Нямаме право да подвеждаме своите клиенти, когато става въпрос за защита на най-ценното – ЗДРАВЕТО ИМ. Съдържанието на алкохол не винаги прави дезинфектанта качествен, а концентрацията на алкохол е по-важната в случая. Освен това има дезинфекционни препарати на хлорна основа и още много други разновидности, които също убиват вирусите, бактериите и спорите. Доверете се на професионализма на Бран Инсект и внимателно подбирайте какво да закупите за личната си защита. Поръчайте сега на 0878201221 или 0888449949. Цялата гама разгледайте от тук: https://vrediteli.bg/magazin/preparati-dezinfekcia