Имаме НАЛИЧЕН ЖИВАСЕПТ ГЕЛ за дезинфекция на ръце срещу вируси

2
250
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

ИМАМЕ НАЛИЧЕН ЖИВАСЕПТ ГЕЛ – тои действа и срещу КОРОНАВИРУС (COVID 19).

Поръчките се изпълняват в рамките на 1-4 работни дни според постъпването им и текущите наличности.

Вижте цената на Живасепт гел и отстъпките по-долу:

Цена за: 85 мл – 1 бр. – 7.90 лв.; за 2  и повече бройки по 7 лв за брой  500 мл – 1 бр. – 19,90 лв; за 2 и повече броя по 19 лв за брой.

ВАЖНО: За клиенти на едро допълните преференции т.е. при закупване на поне 12 бройки от 500 мл и 35 бройки от 85 мл.

* Имайте предвид, че дезинфектанта Живасепт гел понякога идва в бял цвят, а друг път в син, но винаги съдържанието и концентрацията му си остават непроменени. Гела за ръце „Живасепт“ е подходящ за дезинфекция срещу: всички познати патогенни микроорганизми, вируси, паразити и други невидими за човешкото око опасности, включително убива и коронавирус (COVID 19). За дезинфекция на подове, дрехи, съдове и т.н. предлагаме качествения френски препарат за дезинфекция Клодан Д, на изключително изгодна цена. 

Места за приложение и описание на гела Живасепт. Живасепт гел за ръце е готов за употреба силен дезинфектант с балансирано рН – 5.5-7.0. На цвят е светлосин и е приятно ароматизиран. Продукта е подходящ за хигиенизиране на ръцете както в частни жилища, така и за дезинфекция на хора в здравни и лечебни обществени обекти,детски градини, ресторанти, медицински и фарамацевтични и всякакви други обекти където е необходима, бърза и лесна дезинфекция на ръцете. Живасептгел е подходящ за ползване и при хирургична дезинфекция. Освен, че е на разумна цена този дезинфектант омекотява и освежава кожата и не предизвиква сенсибилизация дори след многократна употреба, а всички активни съставки на препарата за дезинфекция на ръце са биоразградими, което го прави и екологично съобразен продукт.

Начин на употреба и спектър на действие на дезинфектанта за ръце: Гела за ръце Живасепт се откроява със силно бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV,рота, AH1N1, капсулирани вируси) и фунгицидно действие.

Важно: За гарантиран ефект от силния гел, количеството на използвания дезинфектант трябва да е толкова, че да овлажни цялостно кожата на ръцете.

ПОРЧЪКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ НА 0878201221 И 0888449949 ИЛИ ДИРЕКТНО ОТ САЙТА на: https://vrediteli.bg/magazin/preparati-dezinfekcia/kachestven-gel-za-dezinfekciq-na-race