Картодържател Ace Card

14
167
Добави коментар
vix
vix

Алуминиев портфейл Ace Card

В динамиката на нашето време, класическите аксесоари също се променят. Парите в брой са основен метод за разплащане, но все повече в ежедневието ни навлизат различни нови начини. Един от тях е картовото плащане. Несъмнено носи големи удобства, но крие и своите рискове. Една от причините Ace Card да е изработен от алуминиев е да осигури RFID защита.

Тънък алуминиев (метален) джобен портфейл (държач за карти – картодържател) с минималистичен дизайн. Забравете за големите кожени портфейли, който издуват джобоввете Ви. С този компактен портфейл ще носите всичко неохбодимо със себе си, без това да пречи на визията Ви. Има RFID защита, която пази вашите данни от кражбата на пари от безконтактни карти. Може да побере до 15-20 карти като кредитна карта, лична карта, шофьорска книжка, клубна или членска карта и др. Също така може да се изпозлва и за визитки или други малки карти.

Характеристики: – Цвят: черен, карбон (Въглеродни влакна) – Унисекс – подходящ за всички – Изработен от висококачествени материали – Разполага с RFID защита, предотвратява кражбата на пари от безконтактни карти – Вградена щипка за пари

✔️ Събира се във всеки джоб ✔️ Подходящ за подарък ✔️ RFID и NFC защита