Блогът на Апостол Апостолов :: АМАН ОТ НИЗОСТ И ПРОСТАЩИНА

1
301
Добави коментар
tocco
tocco

                                                  ЕДИН ОТВРАТИТЕЛЕН ПОШЛЯК

 

Журналистката Кристина Патрашкова изригна срещу шоумена и новоизлюпен политик Слави Трифонов заради скеча на Георги Милчев – Годжи и Краси Радков, осмиващ генерал Мутафчийски и професор Тодор Кантарджиев.

 

„Много неща мога да напиша за Слави Трифонов, но няма да го направя, защото не е време за лични разправии. Няма да спестя обаче изумлението си, че човек, който, за жалост, има здравословни проблеми и се взира в очите на лекарите с надежда да му помогнат, се изгаври с двама изключителни професори, на които трябва да сме благодарни цял живот – Венцислав Мутафчийски и Тодор Кантарджиев.

 

Цинизъм, който говори за напълно разпаднал се морал. Същият този човек има претенциите да бъде нравствен и обществен коректив. Това е пълен потрес.

А още по-голям потрес е, че мнозина не осъзнават тази ужасна подмяна на лицемерие с почтеност”, коментира Кристина Патрашкова.

Мога да добавя само това: когато зашлевих пошляка с критичен коментар, негови фенове се спуснаха да го бранят. Обиждаха ме, ме ругаха ме и ми наредиха да не гледам техния кумир, щом той не ми се нрави. Излиза, че съм длъжен да търпя безропотно изстъпленията на всеки морален изрод!…

Агресивната простащина е май по- заразна и от коронавируса…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.