Още едно първенство попадна в програмата на Efbet

1
95
Добави коментар

Непредвидената ситуация намали драстично спортните събития в букмейкърските къщи. Затова и сайтовете се насочиха към някои по-нестандартни шампионати, на които рядко обръщаме внимание.

Ефбет включи в програмата си първенството на Таджикистан. На 5 април, неделя, ще се проведат три двубоя. Всички мачове стартират от 14:00 часа, а освен да залагате на тях, ще можете да проследите и резултатите им в реално време.

ФК Куктош и ТадАЗ Турсунзаде е единият двубой от първия кръг. Двата отбора са сравнително равностойни, което изравнява коефициентите за победител. Равенството е оценено с @3.25, а съдейки по статистиката, изглежда напълно възможно. Букмейкърът поставя близки ставки и за оувър/ъндър, което загатва за неизяснени очаквания.

Локомотив-Памир Душанбе е фаворит срещу Файзканд Хулбук, като получава коефициент @1.65 за краен успех. Efbet не изключва опцията в двубоя да паднат над 2.5 гола, затова оценява събитието с @1.90.

И последният сблъсък противопоставя Катлон Бохтар и Истаравшан. С известно предимство се отчитат гостите, чиито шансове са оценени с @2.20, докато домакините получават @2.95. Впечатление правят пазарите за мултиголове, които подсказват, че в срещата ще паднат между 2-3 попадения.

Мачовете от шампионата на Таджикистан са съпътствани от 15+ опции за игра. Включени са залози за краен победител, голове, двоен шанс, хендикап, мултиголове, равен няма залог, точен резултат, четност и комбо (знак + голове). Коефициентите изглеждат атрактивни, а като се има предвид оскъдните тиражи в последния месец, появата на ново първенство е страхотна новина.

Категория: Футболни новини

Тагове:
ЕфБет