Извозване на стари мебели в София и столична община

1
225
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Хамали Стоянов е една от първите фирми в София тясно специализирана в извозване на стари мебели, електроуреди и други битови отпадъци на територията на столична община. Предлагаме частично и цялостно почистване на жилища, мазета, тавани и гаражи от стари мебели, ненужни вещи, строителни отпадъци и всякакви боклуци, от които искате да се отървете. Всички нежелани отпадъци транспортираме до сметище или специализирано депо за рециклиране в София.

Разполагаме с удобни за целта превозни средства с различен обем, екип от опитни хамали и пълен набор от инструменти така необходими за бързото разглобяване на старите ви мебели.

Това което ни отличава от повечето фирми в бранша е, че винаги се стремим да даваме на клиента крайна цена за услугата, независимо от сложността и обема на работата.

Нашето предимство е, че  можем да ви предложим безплатен оглед на място или да ви дадем точна цена още по телефона в зависимост от количеството на мебелите (отпадъците) необходими за изнасяне.

За да добиете по-точна представа за цените на нашите услуги сме подготвили списък с примерни цени за извозване на единични предмети – стари мебели и основно почистване на апартаменти в София от битови отпадъци – до голо.

Извозване на единични бройки стари мебели в София

Минимална базова цена за изнасяне и извозване на един едро-габаритен предмет (стара мебел ) в София – 60 лева. Извозване на 2 броя стари мебели – шкаф, секция, диван, гардероб – 70 лева. Изнасяне на 3 предмета – 80 лева. Изхвърляне на 4 броя мебели – 90 лева, и така по 10 лева за всеки допълнителен предмет.

Основно почистване на апартаменти от стари мебели и битов отпадък

Почистване на едностайно жилище в София на цени от 200 до 250 лева. Цената включва: демонтаж на мебели и кухненски шкафове, почистване на тераса, събиране на дребни отпадъци в собствени чували, изнасяне от хамали и извозване до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент в София на цени от 300 до 450 лева. Цените включват: екип от хамали за разглобяване на мебели, демонтаж на кухненски шкафове, почистване на балкон, събиране на дребния отпадък в чували, изнасяне и извозване до депо.

Цялостно почистване на тристаен апартамент до голо на цени от 450 до 650 лева. Услугата включва, демонтаж на мебели и кухненски шкафове, почистване на балкони, събиране на всички дребни отпадъци от жилището в собствени чували, измитане на помещенията и извозване на отпадъците до депо в София за наша сметка.

Добре е да се знае, че изложените цени са примерни и служат по-скоро като ориентир, от колкото като точна цена.

Как определяме цените за извозване?

При формирането на крайна цена за извозване на стари мебели или основно почистване (изпразване) на жилище се влияем от 4 основни критерия:

Количеството на мебелите, електроуредите (едрите предмети).Количеството на дребните вещи – дрехи, покъщнина, книги, стара електроника или битов отпадък (ако въобще има такива).От кой етаж ще се изнасят.Има ли асансьор в сградата.

При основно почистване на жилище с голямо количество мебели, дребни вещи и други отпадъци е желателно да се организира оглед на място, който ние от Хамали Стоянов предлагаме напълно безплатно. Целта на това посещение е да се определи какъв транспорт ще е необходим (бус или камион), колко хамали ще бъдат ангажирани, ще може ли да се паркира в близост до входа на сградата и да се определи обема на работата като цяло. Огледът на място ви дава възможност да се запознаете директно с фирмата изпълнител и да получите оферта с окончателна цена.

Изключение правят случаите, когато имате няколко броя стари мебели – лесно изброими предмети за чието извозване можем да ви дадем точна цена още по телефона.

Защо казваме, че цените служат като ориентир?

Пример:

Да речем, че желаете да се почисти 3 стаен апартамент на 1-ви или по-висок етаж с работещ асансьор в сградата. Имате сравнително малко мебели разположени в отделните стаи, без дребни вещи и без необходимост от демонтиране на кухненски шкафове захванати с дюбели за стените. Във този случай ще бъдете таксувани на цени характерни за основно почистване на едностайно жилище.

Сега нека да си представим почистването на едностаен апартамент до голо, разположен на 4-ти етаж без асансьор, пълен с мебели, уреди, покъщнина, книги и други вещи, чиито балкон е претрупан с всякакви боклуци събирани с години. Към старите мебели прибавяме и множество чували, всеки от които трябва да бъде напълнен и свален пеша по стълбите до камиона. В този случай работата ще е повече, и от там цената по висока.

Ето защо всяка услуга по извозване и почистване е строго индивидуална от гледна точка на времето и ресурсите които отнема. Най-добрия начин да разберете колко ще ви струва е като просто ни се обадите на тел. 0893 484 770. Ще ви зададем няколко въпроса и  ще ви дадем точен отговор  в зависимост от вашия конкретен случай. Тоест ще ви дадем цена на момента или ще ви посетим на място за оглед напълно безплатно в удобно време.

Често при освобождаване на апартамент след продажба е желателно да се почисти мазето или тавана на съответното жилище. Обикновено продавача поема разходите по почистването, но това е въпрос на предварително договаряне между двете страни.

Ние от Хамали Стоянов предлагаме пакетни цени с отстъпка за почистване на апартамент в комбинация с почистване на мазе, таван или гараж.

Отстъпка в цената получавате също в случаите когато желаете да се изхвърлят стари мебели и същевременно да се преместят други мебели (годни за употреба) от едно място на друго.

Гарантираме ви бързо и качествено обслужване и пълна коректност по отношение на договорената цена.